gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Doğum Günün Kutlu Olsun Arkadaşım

07 Ocak 2015, 09.40
A- A+
Yazmaya başlamadan önce kafamda kurguladığım şey başkaydı. Yıllarca bize yazdıklarıyla bir çok şey öğreten, zaman zaman hüzünlendiren, bol bol güldüren ve düşündüren, şahsen onu az da olsa tanımış olmaktan dolayı kendimi şanslı hissettiren güzel bir insana küçükte olsa bir  doğum günü hediyesi olarak yazdığı blog yazılarının başlıklarından bir doğaçlama hikaye ile güzel bir paylaşımda bulunmaktı.

Ön çalışma olarak bütün yazılarının başlıklarını bir word sayfasına kopyaladım. Kopyaladıkça bitmek bilmedi. Meğer ne çok yazı paylaşmış bizlerle… Bittiğinde merak edip saydım, tam 24 gamyun blog sayfası ve 120 yazı. Alt alta yazıldığında 120 satır olunca bu başlıklar bir de bunu hikayeleştirsem çok uzun olacağından “şimdilik” bu düşüncemi erteledim.

Yine başlıkları kopyalarken tebessüm ettim defalarca… Sadece başlıktan içeriğini hatırladığım yazılar oldu, tekrar okumak istediklerim, aa bu hangisiydi dediklerim…  Kaybettiğim amcamı hatırlayıp hüzünlendiğim, kahkahalarla güldüklerim (toynak desem mesela kaç kişi gülecek merak ettim ) … Daha önce gitmediğim görmediğim yerlere ait bilgilendiğim, kadınlara dair yepyeni şeyler öğrendiğim… Blog sayfasına resim ve video eklenebildiğini gördüm sayende… Demir ciğer diye bir şey olduğunu öğrendim mesela… Hangi birinden bahsetsem ki..

İşte yine özlem halleri ve bir burukluk yine ara vereceğim sanırım yazmaya…

Ama bugün mutlu bir gün, çünkü senin doğum günün… İyi ki doğdun Canım arkadaşım…

İşte bu düşünceyle başlayıp en azından başlıklarını ekleyerek, seni bu terk-i blog eylediğin bu meydandan anmak istedim. Keşke elimde olsa da tekrar gelmeni, dönmeni ve yazmanı sağlayabilsem…

 

Başlıklarıyla ATAYA paylaşımları ;


Yazı Dilinde

Sizi Karı Koca İlan Ediyorum. Ettim:) Her Film Bir Cümleymiş- Meğer Canım İstemiyor... MAVİ ÇAYDANLIK-KIRMIZI IHLAMUR BİR SON NEFES TANIKLIĞI/ Babaannem'e BALONLAR HEP HAVADA KALMALI Markalar ve Sadakat Kökler ve Markalar Bugün Öyle Kötü Böyle Kötü ki:( Hiiii! YASAK! Amaan, Hepimiz mi Deliyiz):) Cumhuriyet, Ateş Sensin... Üç Nesil, Her Yerde:) İlham Perisine Kanmak Mutlu Olmak SEN,14 Numaralı Daire GÜLÜMSE BİRAZ:) Sistem Çökünce... İçinden Metin Çıkan Hikayeler... Anne Kampanyası:) Kayda Ne Değer ki? YABBRAAK BUŞŞŞLERİ A H İ L İ K, Pabucun Dama Atılması Şarkını Bilen Var mı? KAPALIÇARŞI GEL DEDİ , KAL DEDİ Şimdi Erengül Zamanı Ramiz, Köfte ve Ben SANKİ SEN HİÇ YAPMADIN! Bir Kadın Neleri Saklar Benim Burada İşim Ne? BİR VARMIŞ, BİR HALA VARMIŞ A de bakıimm Y de bakıimm OKU bakimm:) KALEM YAZDI, GÖZ OKUDU; Unutulmayanlar, Unutulmayacaklar- 2012 DAMGALI YAZI İMZALARI PE RE JA ÇEK ABİ HATIRA OLSUN:) HAYATIMIN ÇETİN ADAMI Martılar Gibi, Mahzun Biraz Sadece ASANSÖR Desem Başlık Olur mu ki? HAYIR HAYIR SEN RAHAT UYU Dün Gece 5 Dakikalığına Kendimi Öldürdüm Atlar ve İnsanlar Böyle Hhh Diye İç Çektim Tweetine Tweetine Bandım:) DÖNDÜM BAK GELDİM ŞİMDİ, BUGÜNÜ ASLINDA NASIL SABIRLA BEKLEDİMDİ:) BABAAA dedim UYANDIM Evlendiğimde Belim Şu Kadardı:) MESAJ KAYGISI Belki de Rakip Değildik Biz Paralimpik Oyunlar İSKİLİP Ekonomania:) Şeker Tadı Çocukluğunun Adı Seni Seviyorum O DUYANA KADAAR AŞK MI KALIR:) El Sallamıyor Boğuluyordu Anne Telefonları:) KAYNANALAR KAÇ DERECEDE KAYNAR:) Senden Çocuğum Olsun İstiyorum:) Nadasa Bırak Hayatı Biraz Ardıç Ağacı Ardıç Kuşuna Her Dem... Çıfıtçı Çantası Bak Şu Konuşana ! BANG BANG LUCKY LUKE :)) Seni Kimler Aldııııııııııı lalal lara lay mmmm Bir Minik El Attım Gitti :) Yaz Yazdırdı Bu Yazıyı :) TAAALIAAAA İmza ; AŞK TÜRK MAKARNASI ITALYAN PASTAYA KARŞI Mektubunda Diyorsun ki ... İKİTANEME ... HOP SHOP MACERASI SAĞIM SOLUM SOBE İLTİFAT EDİYORSANIZ :) Fazıla Annem Bir Başkadır Benim Memleketim KIRMIZI KAYITLAR DEMİR CİĞER BOŞANMAMIŞ BİR NESLİN ÇABUCAK BOŞANIVEREN ÇOCUKLARI ONLAR GÜLME KOMŞUNA KINA / TERS AKAN IRMAK CEVİZ LEKESİ , KINA , TERS AKAN IRMAK ReReRe RaRaRa Beşikbahçe Çok Yaşa HEEYY DOSTUM :)) GÖÇ ZAMANI Anestezi Saçmalamaları YAŞASIN , YAŞIYORUM Denize Dalalım mı ? ÖHM ÖHM OLUR YA BIR GUN ... Yapay Dil , Esperanto SEN DE YAZ , OLUR MU DALGIÇ KIZ HIRSIZ KIZ Kozadan Kelebeğe Rengarenk Dönüşüm SOMESTR BITSIN , ÇOCUKLAR OKULA :) Yüz , Çehre , Surat , Sima Yazının Dili Köksüz Ağaçlar Çizdi Farkında mıyız ? ( 2) Farkında mıyız ? (1) Kadın Duru-şu ORGANIZASYON TAMAM EL(size)VEDA DEĞMEYIN FERYADIMA ! EVLILIK AŞKI ÖLDÜRÜR (müüü ) ? KORSAN KIZ Bugün Şanslıyım BAK BAAAK KUŞA BAK Öğretenlere Aşk Olsun BAYANDAN SATILIK 7 MILYARINCI BEBEK BİZ BİZE PISLER:)) İŞ BİTMEZ... NET-NETTIN-GAYETNET Gamyun Kabusum
En son yazılanın, son yazılan olmaması dileğimle, sıralama en son yazılandan eskiye doğru yapılmıştır. Tamamı  “ Ataya “ nickine ait  bloglarım bölümünde mevcuttur. Yazıları için ; Onlar burada yayınlandıktan sonra bana ait olmaktan çıkıp okuyanlara ait oluyor diyen ve  bu anlamda yazılarını silmeyi yazının sahiplerine saygısızlık gibi gören  ince düşünceli, çok özel insana  sevgi ve saygılarımla… Doğum günün kutlu olsun güzel insan. ... Dᴇᴛᴀʏ

YORUMLAR

07 Ocak 2015, 16.34
Bu yazıdan sonra sanırım herkes birbirinin doğum günlerini bu platform üstünden kutlamaya başlar sanırım.. Ben şahsen etik bulmadım böyle bir platformda doğum günü mesajlarının yayınlanmasını ..Yinede doğum günü olan arkadaşımızın doğum gününü burdan kutlarım ..
Saygılar ..
10 Ocak 2015, 16.15
     Gecikmelide  olsa bir  kutlama  mesajı da  benden:    ''  Doğum  günün kutlu olsun ATAYA ,  İYİ Kİ  VARSIN '' 
    Fazlabi,  eger ki  düşündüğün  bloğu  yazarsan  bende kendi adıma  açık yüreklilikle   cevap  veririm  :))  
15 Ocak 2015, 13.57
2005te geldiğim gamyun'da ,ilk tanıdığım insanlardan biriydin ATAYA.Öyle özel sırlarımızı paylaşmıştık ki senle,hepsi çok güzellerdi ..Duysalar, kırk yıllık arkadaşlarım kıskanırdı..Saatlerce dertleşmemize rağmen, sanki özel bir sırrın var da, saklıyorsun gibi gelirdin bana.Pimpirikli biri olmuştum ya ,ondan zaar. Oysa ilk zamanlar dost diye kardeş diye,yaren diye ne çok çok sevmiştik,herkesi...''gittirenlerimizi''...Hepsi gittiler, gittiler,gittik ,kimi saklandı gibi kafasını kuma soktu...Ama sen ve blogların  bize kalmıştı.Hayatım boyunca ,reelde veya burada çok insan tanıdım,ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim:Senin kadar sevgiyi bilen, insana ,sevgiye saygılı,karşılıksız da olsa  sevebilen bir sevgi insanı tanımadım.Blogların senden bize haber getiriyordu.Seni çok özledik Taya..(aysuda)


Sevgili Detay, ne güzel,ne ince  bir çalışma yapıp,ataya 'yı bize yine sunmuşsun...İnşallah okur,aramıza döner.Ellerine ,yüreğine sağlık..Sana da kocaman sevgiler gönderiyorum...
16 Ocak 2015, 15.48
Günlerdir bu bloğa yorum yapıp yapmamakta kararsızdım ama artık bazı bloglarda olduğu gibi dayanamadım :)Gamyun blog yazarları arasında gerçekten sevdiğim yazılarında huzur bulduğum  yada bana yeni pencereler açan bir kaç kişi arasında Ataya ve Strawberyy ve bir kaç isim daha..Kimseyle olmadığı gibi bu arkadaşlarla da hiç bir salonda karşılaşmadık(Bir kere Ataya ile bir kaç dakika genelden şaklalaşma dışında)oyun oynamadık özelden bilgi alışverişinde bulunmadık Ne paylaşıldıysa burada oldu.Bu iki arkadaşın işler güçler için yazamadığını düşünenler varsa çok gülerim buna ...Ama onlara da  kızgınım bu donanımla bu kadar güzel yazılar yazarken küsüp gitmelerine ..ikisinide  çok seviyor ve yazılarını çok çok özlüyorum.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın