gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

SENSİZ OLMUYOR.

08 Ocak 2015, 13.19
A- A+

             Yokluğun kızgın güneş gibi, kızgın çöllerde yanan kum gibi sarmış her yanımı. Meğer senmişsin çayımım şekeri, yemeğimin tuzu, meğer senmişsin ağaçlarda açan baharı müjdeleyen çiçekler, bülbüllerin usanmadan üzerinde öttüğü güller, dudakları susuzluktan çatlayanların aradığı suyu, yorgun gözlerin derin uykusu gibiydin benim için. Sana olan özlemim bazen kabaran bir deniz kadar abartılı, bazen sessiz gelen bir kasırga kadar hiddetli, bazense gök delinmişçesine yağan yağmur gibi hiddetliydi. Sana olan özlemim dindiğinde sakin ve sessiz lapa lapa yağan kar gibiydin, hiç uzaklaşmak istemezdim o kar yağışının altında, çünkü senin kadar yumuşak, senin kadar sessiz ve senin kadar etrafı gelişiyle aydınlatandı. Çocuklar gibi  sana kavuşmuşçasına saatlerce yerlerde yuvarlanmak, seni kucaklamak hatta yanan yüreğimi soğutması için kartopu yapıp içime atmak istiyordum. Seni o denli özlemişim meğer ben seni çok sevmişim.

 

            Her ne kadar karda yuvarlansam da, kartopunu içime atsam da o benim bedenimin üşümesine vesile oluyordu ancak içimdeki yanan yürek yangınıma tesir bile etmiyordu. Onun tek ilacı sendin seni görmek bana çok iyi geliyordu. Tüm şikâyetlerimi unutuyordum seninleyken, beni hiç bir şey beni üzemiyordu, elini tutamasam da yüzünü göremesem de karşımda var olduğunu bilmek bile çok şeye değiyordu benim için.

 

            Seni göremediğim zamanlar sanki bir şeyler eksik gibi geliyordu bana, sensiz tamamlayamıyordum hiçbir şeyi, yarım yamalaktı baktığım her manzara, yarım yamalaktı güneş. Kış gününde yüreğime erken düşen cemre gibiydin, ben senin sevgin ile kavrulmuştum, ben sana bahardan çok önce kavuşmuştum. Bahardan önce yaşamıştım ben uçuşan kelebekleri, vızıldayan arıları, meleyen kuzuların güzelliğini, erkenden gelen göçmen kuşların seslerini, top peşinde koşan o çocukların nefeslerini. Sen yaşatmıştın bana bunları bahardan önce, sen erkenden yüreğime düşünce.

           

Şimdi sen olasın istiyorum yanımda, göremediğim gözlerine bakmak, saçlarını taramak hatta hep uyumayı istediğim dizlerinde uyumak. Seni gördüğüm an biliyorum ki bahar gelecek etraf yeşillenecek, tüm canlılar bir yeden bir yere hareketlenecek toprak ana cömertliğini bizlere sunacaktır. Bazen olur olmaz şeylerden kendimizi üzecek şeylerde bulmuyor değiliz, biz buna bu sevginin tadı tuzu diyelim ya da kem gözlerdeki nazar bilelim, ne diyeceksek diyelim her şeyi unutalım ama bu sevgimizi yabana atmayalım ve bir birimizi dünya var oldukça unutmayalım. 05.01.2015

YORUMLAR

08 Ocak 2015, 21.21
 Elinize yüreğinize sağlık; bir sevgi bir özlem ancak bu kadar ince  ve güzel sözlerle anlatılır  .
09 Ocak 2015, 14.57
Çok seçkin, duygulu ince bir anlatım  
09 Ocak 2015, 16.11
tamamen benim duygularımı da anlatmışsınız,yazınızda kendimi buldum ,meğer ne kadar çok sevmişim onu.
09 Ocak 2015, 18.40
yüreğine sağlık ellerin dert görmesin tek kelimeyle mükemmel 
09 Ocak 2015, 23.59
güzel olmuş emeginize saglık
10 Ocak 2015, 16.02
Yureginize,kaleminize saglik. Bence siz hepimizin duygularina tercuman olmussunuz..
10 Ocak 2015, 19.44
Ben içimden geçenleri kağıda döktüm. Şarkının da dediği gibi yolu sevgiden geçenle elbette yolumuz kesişecektir. Sislerlede bu yazı ile yolumuz kesişmiş oldu, çünkü eminim ki sizlerde sevmişsiniz.
10 Ocak 2015, 19.54
Teşşekürler kardeş. Güzel ifade etmişsin durumu.
11 Ocak 2015, 00.39
size söylemiştim dimi bu filmi izleyen cok diye:)) emeğinize yüreğinize sağlık.
11 Ocak 2015, 17.19
Bir insana bu güzel duyguları yasatan ve hissettiren hep karşıdakidir sanılır.Asıl güzel olan hisseden yürektir anlam verendir,güzellestirendir.SAdece yüregine sıgmayanları baska bir insanla hayat bulmustur.Hissedebilen düsünebilen sevmesini bilen yüreginize ve kaleminize sağlık......
12 Ocak 2015, 05.07
Bedenler binlerce km uzaktaykende ruhlar kucaklaşıp yürekler sevebiliyor.Büyük mutuluklar,büyük acılar yaşanabiliyor buradada.Bir zamanlar buna ihtimal bile vermezken,ölümsüz aşklar doğduğuna şahit biri olarak,yüreklerin dili olduğunuz bu yazınız için sizi kutluyorum Buğrabey.
12 Ocak 2015, 19.06
Başlı başına bir dünyadır Aşk.Ya tam ortasındadır,merkezinde,yada dışındadır, hasretinde.

Emeğinize  ,yüreğinize sağlık Bugrabey  sevmesini bilen yüreklere terc
üman olmuşsunuz.
13 Ocak 2015, 16.39
süperrrrrrrrrr ...emegnse yüregnse saglk
15 Ocak 2015, 13.12
Ah ah !Birisini sevmek insanı şair ediyor derler-ya, sizin kisi o hesap. Ama ne çare ki, insan yapmak istediklerini, yada  yaşamak istediklerini değil. Sadece yazılanı yaşıyor . bizi bu hale koyan ,kader utansın diyelim arkadaşım .
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın