gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Cam Kırıkları

04 Şubat 2015, 22.48
A- A+

         Çelişkiler; çelişirse öylesine rakılanmamış rakı geçmemiş dehlizlerinden  meyhane ayyaşlığının, öpüjem aymazlıklarını kusmuklar kaplarsa ansızın, zaten içiyor (gibi) olanı içiremezse sizin  ihtimal-i olası çelişkileriniz Çelakıl, labirentlerinde, psişik lavmanlarında mısınız midelerin (!)  Yoksa geçti de Bor’da ki pazarınız peşinde misiniz Niğde’nin/Niğde’lerin !..

        İç açıları uymayan dik dörtgen gibiyim bu akşam, eş kenarları karmaştı üçgenlerimin, Hiroşima’yı bitirdi de Gamyun’a doğru yollanmaya başladı atomlarım,  pi-sayılarımı sormayın öper ellerinizden, sevgiden başka bir fenalık beklemeyin ne olur bu gönül neferinizden !...  

         İyiyim-iyisin, iyiyim- iyiysen,  iyimisin – iyiysem, iyiysen –iyisindir abartıları ve  sıfat tamlamaları lügatlarda ki; karmaşansa kelimeler el esir , diş misali kamaşan ! Sevgidir bilmelisin(iz)  Arwen_____  sevgidir her yürekle anlaşan !..

         Cam kırıklarının doğradığı can kırılganlıkları değildir hatt-ı zatında, hiçbir kavimde gözükmedi ki Reis-i Cumhur’un  sırça Sarayı (!)  “Benzin vaa’dı da biz mi içtik”e benzeyen  “*yaptım oldu”* eşlemesi, buna yakışmaz ki şart-ı  İslam’ın 5’lemesi.  -EVLA LEKE FE EVLA- ‘nın “kırdığın yerden kırılacaksın” değilse de anlamı  “Lâyıktır sana (o azap) lâyık” mealiyle çelişmez pek ! Eh yakışır Sırça Sarayı’na Aga’nın safça ipek (!) “Kulillah sümme zerhum)“ALLAH de ötesini bırak” ”(6 EN’AM-91) düşün ki sana/bana ondan ötesi ırak !...

         Simsiyah tonlarda kararsa da yüreğiniz fümeden öteye tonu yoktu ki siyahın, grilerden geçmesi ise kaçınılmazdır ahın/vahın !..Anneniz bile anlamıyorsa iyiliğinizden; ne gelir elinizden!.. Birkaç nokta kıymetli mi sanırsınız yoksa Annenizden !..

         Kötüye bir şeyler olmuştur zaten olacağı kadar ötesi bağ duvarı aşmaya kalkmak beyhude bir avuç çağla, dört beş erik uğruna, nacizane ben de inanırım “iyiyim” demenin uğuruna!..

         Düş olmanız kesin de mümkün değil düşmeniz, işte böylesine rakısız bir akşamın siroz yağlanmasına denk geldi (kusmuklara değilse de (!)) blog’unuz paylaşmanız!  Bazen safralardan bile ilaç yapılmıştır olmazından, siz sevgisiniz düş olmazından !...

Bu blogda rakı yoktur,

Kalp kesmeye çakı yoktur,

Bahtsızlığa meyil var da;

Telvelerden bakı yoktur !..

 

Osman-i’nin hali elim,

Hayatıysa tıpkı filim !

Bilim bile gıcık ona;

Ne eylesin tıbbi ilim !..

 

040215 – 22.40 - Kayseri

 

YORUMLAR

05 Şubat 2015, 10.44

Sevgili Os_Man_i,

kaleminize sağlık. Yüreğinize de. İç sesime verdiğiniz blog-cevabı yerinde olmuş. İç sesimi kısıyorum.. Şimdi titreşimli bir vakte girdi herşey. Tevekkül..

Devam gelsin smile Resmi

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın