gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

ANNEME REJİM YAPTIGIMI SÖYLEMEYİN … O BENİ GAMYUN DA FİTNESS HOCASI SANIYOR

11 Mart 2015, 12.47
A- A+

Rejim günlüğü  1

   O büyük gün gelmiş ve ben diyetisyenin kapısından adım atmıştım. Aslına bakarsanız bu bile benim için büyük bir olay..  Sonuç da fazla kilom olduğunu kabul etmiş ve kendime kendime netden bulma  ya da arkadaş  söylemleri ile  uygulanan rejimlerden çıkıp koca bir adım atmıştım. Telefonla aldığım randevuya 5 dk kala  klinikden içeri girmiş danışmaya doğru ilerken daha doğru yerde olduğuma karar vermiştim. Pembe saçlı bir hemşire  ile göz göze gelirken birbirimize kocaman gülümsemiş. Giydiğim şalvarla aynı renk olan mor  örgülü saçlarımla onun pembe kafası arasındaki çekim,  topuklu  kırmızı ayakkabı şeklindeki  koltuklarla müthiş uyum sağlamıştı.

  Doktorum 30 lu yaşlarda İngiliz bir hanımdı, hızlı hızlı heyecanlı  heyecanlı  anlattıklarına kafa sallayarak eşlik ediyordum. Bu ünlü diyet için  belirli  kriterler vardı ve bu kriterlere sahip olup olmadığımı ölçmesi gerekiyordu  önce.  Ben elbette netden ve  müthiş kilo veren arkadaşlarımdan ön bilgiye sahip olduğumdan  2 litre su içip gitmiştim. Tam sınırda yakaladım şükür.  Bu İngilizlerin sağlık konusunda ne kadar titiz olduğunu bilen biri olarak psikolojik bunalım  ve  fakir edebiyatı  yaptıktan sonra hasta olarak kabul edilmemi iç çığlıklarla kutladım.

  6 haftalık bir diyet programı çok katı kurallarla ilerliyor. 2 gün ara ile aynı saate kontrole gidiyorsunuz. Sağlık kontrolü haftada bir her türlü tahliliniz yapılarak takip ediliyor ve doktor devam edip etmeyeceğinize karar veriyor.

 Diyet kalori hesabı üstüne kurulu.   İçeceğiniz su dahi  doktor tarafından veriliyor. Cuma günü gideceğim hedef bu 3 gün içinde 1 kilo en az. 4 ayda spor salonlarında  dirsek sürte sürte 4 kiloyu zor veren bendeniz için 3 günde 1 kilo  dünyanın en müthiş rüyası gibi geliyor olsa da. Dün gece rejimsiz son gün yemeğimde sabaha karşı 2  de  bol sucuklu yumurta yediğimi elbette siz  değerli  fit gamyuncularla paylaşmayacağım.

 Cuma günü son haberlerle  ve hafiflemiş şekilde buluşmak dileği ile

Babel

YORUMLAR

11 Mart 2015, 13.28
hiiiiiiiiiiiiiii , ahahhahahhahaha Te Allamm :D
11 Mart 2015, 13.35
" Pembe saçlı bir hemşire  ile göz göze gelirken birbirimize kocaman gülümsemiş. Giydiğim şalvarla aynı renk olan mor örgülü saçlarımla onun pembe kafası arasındaki çekim,  topuklu  kırmızı ayakkabı şeklindeki  koltuklarla müthiş uyum sağlamıştı. " bundan sonrasını hatırlamıyorum daha sonra tekrar okurum :))))))))))) ahahahahaha
11 Mart 2015, 13.50
Hep alabileceklerimizi hesaplamaya uğraş veririz. Halbuki verebileceklerimizi hesaplamaya alışırsak Mutlu ßir dünya yaratabiliriz. Ablacıgım Çok daha Güzel olcak  Hedefine odaklan ve ßu  olayıda aşalım smile Resmi Sana Yenı  Diyetli Hayatında ßaşarılar !!!
11 Mart 2015, 14.41
Fitniss hocam olur musunuz Sayın Babel :PpPp
Doktor kilondan çok 'bob' temalı örgülü saçlarına baktı dimi ?
Peki mor gözlükler ? niye takmadın ki / 22  İddiaya girelim mi , bence 1 ayda 5 vereceksin smile Resmi
Ay o ingilizlerde diyetle uğraşacağına perde takmayı öğrensinler ya :) :S :P
11 Mart 2015, 16.17
3-5 kilo fazlan olsa ne yazar,Senin yerin gönül tahtıdır Babel.Verilir sabırla hep azar-azar;Bu diyet de azmin ahtıdır Babel.
Ti'ye al hep böyle kendini şence,Ömür bilinenden kısadır bence,Bakmıyor be Bacı, yaşlıya-gence!As'lolan kişinin bahtıdır Babel.
Osmani'den yorum böyle Canısı!Sensin buradaki dostu anısı,Sevgidir dileği ve de tanısı,Senin yerin gönül tahtıdır Babel.
11 Mart 2015, 17.37
eger en zayıf noktanız insanlara dostluk göstermenize siz dünyanın en güçlü insanısın paçim başlamkta başarmanın yarısı sen her kiloda ve her yaşta çok talısın paçim 
14 Mart 2015, 22.38
verdiğiniz 5 kilo,rejimi bırakınca size 10 kilo olarak geri  döner :)))))))
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın