gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

ACI-TA(N)S(İ)YON

10 Mayıs 2015, 16.34
A- A+
 Kendimi el olup limon gibi sıkasım, son damlasına kadar akıp sonra büzüşmüş çöp gibi bir kenarda çürümeye bekletmek istiyorum. Suyumu birilerinin diline sürmek ve aynı anda yüzünün bir patatese benzemesini zevkle izlemek istiyorum.

Kuru bir zemine düşüp orada beklemek ve birilerinin üstüme basar basmaz ayağını kaydırmak istiyorum. Yarılan kafadan fırlayan beyin parçacıklarıyla birlik olup harika bir sentez yapmak istiyorum.

Duvarda yaramaz bir çocuğun eliyle bıraktığı kurumuş, sertleşmiş bir  sümük parçası olup beni tırnağıyla oradan, yerimden kazımak isteyenin tırnağını etinden ayırmak ve acılar içinde kıvranmasını istiyorum.

Yakasına düşmüş olup, herhangi bir kadının kocasına hesap sormasına sebep olan bir sarı saç teli olmak istiyorum.

Bir köşede unutulmuş eski bir aşk mektubu olup en özel en mutlu anlardan birinde aniden sahibinin karşısına çıkıp onu böğür böğür ağlatmak istiyorum.

Nefes olup kalmak, en sağlam kalbe de inat havasızlıktan boğarak hık diye can çıkartmak istiyorum.

Fütursuzca söylenen bir sözcük olup en kılas ortamlarda kadın erkek ayırt etmeden, kibarcıkların o ayıp kelimelerden birini duyduklarında yüzlerini kızartan olmak istiyorum.

Kalemlikte tek başına tükenmek üzere olan bir kalem olup ilham geldiği anda bir türlü yazmayan, tükenesi tutup o ateşi söndürten, ilham kovalayan olmak istiyorum.

Bir mürekkep izi olup, sodalı beyaz bir gömleğin üstüne sıçramak, gizlenmeye çalışıldığı halde özel bir anda göze batan olmak istiyorum.

Yenilmemesi gereken bir bitki olup, dile değdiği an zehirleyip hemen oracıkta mevta etmek-yapmak istiyorum.

Bir kapı deliği olup ateşli geçen özel sahneleri sergileten olmak istiyorum.

Teneke olup, içi boş kafatası da boş olanlara hızla, şiddetle çarpıp onlardan ses çıkmasını sağlayan olmak istiyorum.

Ayna olup insanların karşısına çıkmak istiyorum.

Cana can katan bir “dil” olup hayvanların ağzında yer edinmek istiyorum…

Balkona kaçan bir top olup, kızgın bir amcanın hançerine bedenimde yuva açmak istiyorum.

Çok istiyorum.

Esmer tende birikmiş kir olup, dudaklardan içeriye eriştiğinde ortamı bozan acı tat olmak istiyorum.

Hastalıklı tükürük olup ağızdan ağza bulaşmak, çoğalmak istiyorum…

İstiyorum işte.

Yara olup sızlamak, kanamak istiyorum…

Çok istiyorum.


10smile Resmismile Resmi15 Özdür


( Ben Özdür, acıtasyon yapıp tansiyon düşürtesim var. Acıtasım var herkesi ve her şeyi. Aman dikkat :) Görüşmek üzere... )

YORUMLAR

11 Mayıs 2015, 04.44
   Aman Tanrım!...21.yüzyılın en büyük vebası olma aday adayıyla karşı karşıyayız :))) Sadist adam gördümde, bu kadarını tahmin bile edemezdim :)))
  (Asla karşılaşmamak üzere ) :)))
11 Mayıs 2015, 09.25
Aslında yazınızı okurken   kanayan yüreginizi görmek acı verdi.. En cokta yara olup kanamak istiyoruma takıldım burktu yüregimi.. Boş ver  be özdür 20 gündür yaşadıklarımı düşününce avaz avaz sustugum gibi şimdi avaz avaz haykırmak nefesim kesilinceye kadar ağlamak istedim. Ve anladım ki şu 20 günde hayatın bize verilen en güzel armağan ve  sadace anı ve günü yaşamalı dedim ..Anam dediğim can damarım ablam rahatsız hemde ciddi boyutta  duaya sıgınmak sadece duada teselli bulmak caresiz kalmak neymiş ben öğrendim boşver arkadaş  değmiyormuş değmezmiş hayat denen hengame detaylar içimizi yakan kavuran küçük zerreciklermiş...Nasıl yazmak istedim şu an   yaşadıklarımızı acımızı  tıkandım tıkandım...
11 Mayıs 2015, 14.21
  Biriktirdiklerini,  genizden  bir  balgam   gibi  atmışsın bloğa..  ama açıkcası  bana  jöle  tatlısı  gibi   geldi:))
  Gamyun blogu  zaten  '' iç  dökmek''  içinde ideal  bir  yer,  etkili bir   balgam  söktürücü de diyebiliriz.:))
  Bugünlerde  bende  burnumu çekmeye başladım..  Blog  yazasım var  hapşururcasına  :)))
11 Mayıs 2015, 15.14
Cok acik ve net ,bu bir kendini engelleme yazisi .Yapmayin engellemeyin kendinizi beden  ,ruh soyler ne yapmaniz gerektigini .Yapin ,goreceksiniz ki iki  tarafa da (ya da her tarafa) ilac gibi gelecektir .Haydi cesaret ,yapin icinizden gecenleri.Cunku o icinizden gecen degil, aklinizin sesidir ..
11 Mayıs 2015, 15.53

Aman Allahım! Sayfayı kapatıp kaçmak istiyorum...

Şaka bir yana, aslında hepimizin içindeki ''çirkef mikrobun'' yapmak istediklerini belirtmeniz aslında beni gülümsetti.

İsteyin ki vereyim buyuruyor Allah. İstekleriniz olsun mu demeliyim, Amin i demeliyim tam olarak bilemiyorum :) 

İnsan olduğumuzu ve aslında güzellik dileklerimizin ve isteklerimizin yanısıra, aslında ''kötülüğe'' ne kadar müsait olduğumuzu da hatırlattığınız için teşekkürler. :)

Ben bir psikiyatriste uğrayıp geliyorum..

Hadi hayırlısı :)

11 Mayıs 2015, 18.38

Zaman zaman bende kendimi acımasız bulurum ama bu kadar değil:) Şuan ki psikolojimle katıldığım üç satır; 

"Teneke olup, içi boş kafatası da boş olanlara hızla, şiddetle çarpıp onlardan ses çıkmasını sağlayan olmak istiyorum.

Ayna olup insanların karşısına çıkmak istiyorum.

Cana can katan bir “dil” olup hayvanların ağzında yer edinmek istiyorum…" 

Yorum DipNotu: Asla kötü eleştiri olarak algılamayın ki en sevdiğim yazı şeklidir tarzınız ama eski blogculardan Yesugay'ı hatırlattı tarzınız bana. O'da severek okuduğum biridir.


12 Mayıs 2015, 01.47

         Ohhhhhhhhh canına değsin :) Ağzına sağlık. Ne zamandır evrimini tamamlamış bunca ermiş-derviş arasında tek kötünün ve olmamış olanın kendim olduğunu düşünmeye başlamıştım. Blog yazmak için sayfayı açıp açıp tekrar kapatıyodum, benim bu elit insan kitlesine ne gibi bi hitabım olabilir diye .pp Benim bu yazında seninle düet yapasım geldi Özdür. Aman iyi ki yazdın vallahi içim açıldı :)
12 Mayıs 2015, 10.44

Cezbe, o dediğini hemen gerçekleştir lütfen durman hata. Hoş sürprizlerini seviyorum, bu da onlardan biri olacaktır eminim…

Sevgili dostlar, diğer yorumlara baktığım zaman o kadar birbirinden farklı anlam çıkartmayı nasıl becermişim diyorum kendime. Bunu önceleri çok düşündüm yeri geldi çok da tartıştım ancak galiba içime dönük cümleler kurduğum zaman çıkan bu, değişmeyecek

Ayrıca beni ben yapan özellikler/durumlar için teşhise gerek görmüyorum çok saçma... Belki kızmış da olabilirim canım yandıysa eğer, kabul bunun dışavurumu bu yazıda acımasız görünüyor. O kötü etkiyi gerek öznel gerekse nesnel ya başka bir meşgale ile vakit geçirerek hafifletecektim ya da yazarak... Seçtiğim obje için analize tabii tutulmak haksızlık olurdu. Sonuçta her iki seçeneğin sonunda aynı duygular yer edinecekti.

Alternatiflerimin arasında kaplumbağa gibi yavaş ve hareketsiz olmak da var, ama hikayede kaplumbağa kazanmıyor muydu zaten?

16 Mayıs 2015, 15.53

Yapamadığın ya da vazgeçtiğin yerde, elinden tutup iteklemek istedim "hadi yap" diye... Sonra karşındakilere baktım acıdım adeta... Bilirim, istersin.... belki yaparsın yapmasına da şairin dediği gibi "toplum buna hazır değil" :)

İçine bakmayı, istemeyi, bunları ifade etmeyi en önemlisi bunları yazmayı hiç bırakma...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın