gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Sil gözyaşlarını .........

26 Ekim 2015, 21.34
A- A+

          Yüz üstü düşmüş  umutlarım, dün yeniden filiz verdi özürle gelen ....Huzur gönül rahatlığı o sükûnet. Aylar evvel bir ramazan gecesi başlayan dostluk , devrik kullanılan bir kelimeyle heba olup gitmişti o güzelim dostluk.  Karşıdan aldığım hiç hesap edemediğim tepki karşısında şok olmuştum ...Artık kendimi ifade etmeye fırsat bulamadan , gamyun' a  has o engellenme ile karşı karşıya kalmak ne üzücü ,ne kırıcı, ne utanç verici. Parmaklarımıza hakim olmanın yanında, kullandığımız kelimelere de dikkat etmek durumundayız. Bunu öğrenmiş oldum...Ağlayan gözlerime cezayı, parmaklarıma kestim sildi ta ki düne kadar gözyaşlarımı.. Şunu öğrenmiş bulunuyorum ...Meğer biz hata ile düştüğümüz dünyadan özrümüzle kalka bilirmişiz . Dünyadan hayata ve ahirete  cennet inşa edecek bir ''kalfa'' olarak tayin edildiğimizi bilirsek , bu iniş  bir düşüş değil ,bir ödül olabilirmiş. ..Kayarak düştüğümüz sırata, pişmanlığımıza sığınarak yeniden tutuna bilirmişiz...Ellerimizi gevşettiğimiz için koptuğumuz Allah'ın ipine yeniden  O'nun rahmetinden ümitlenerek sımsıkı sarıla bilirmişiz ....Pişmanlıkla düşürdüğümüz her gözyaşı ,hiç şüphesiz gözden düştüğümüz kutsilerin makamına yeniden yükselte bilirmiş bizi. Sözü düştüğü yerden ;medeniyeti ,sükutun diplerinden ;insanı ,gövdenin esaretinden ;şefkati ,şehvetin pençelerinden tutup kaldıra bilirmişiz meğer....Dua eder ve yüksele bilirmişiz yeniden...Gözümüzün demir perdelerini aralarda merak ve hayretin verimli bahçesine uyana bilirsek eğer ;ülfeti kırıp hayreti kuşana bilirsek eğer ,hayata bir çocuğun kalbinden bakabilirsek eğer, kalkabilirmişiz yine ....DÜŞTÜĞÜNÜ BİLMEK ,NEREDE DÜŞTÜĞÜNÜ BİLMEK ,KALKA BİLMENİN HAMLESİDİR.  Düşmek deyince ,internet bağlantısının kopmasını ; yükselmek deyince, dolar kurunun fırlamasını anlıyorsan sen, eyyy zamanee .Başka türlü olabileceğini gösteriyor ''ADAM'' olup  seviyorsa   yüreğin. Sen üzümünden şarap um. Tohum diye düştüğün dünya tarlasının hasadını bekle . Anladım ki gölge düşmüş ise nasibine ,sen güneş topla. Gel, hadi, bir ince derde düş . Düştüğün dert ,düşlerini gerçek kılsın. Dediğince şairin :''Düşmek hiç ayıp değil, kalkmasını bil. Ve acele et önce ,şu gözyaşını sil''.

   Dün bir adacık nur ile nihayet sildim gözyaşlarımı ,şükürler olsun . ..Sevgili arkadaşlar sizlere de dilerim ...Silinesi gözyaşları .. teşekkürler  sevgilerimlee

1zifirises...

YORUMLAR

27 Ekim 2015, 20.14

Abicim ellerine sağlık. Rabbim umudunu kaybeden kullarından eylemesin.

Bir yazı ancak bu kadar umutlu olup, umuda budar çağırabilirdi.

Gözyaşların sadece mutluluk olsun..

Vesselam..

02 Kasım 2015, 20.46
yüreğinize sağlık çok güzel bir yazı...
08 Kasım 2015, 21.54
Affedilmişiğinizi daha yalın bir dillede anlatabilirdiniz.Yanlış anlaşılmalarda, karşınızdaki kişi sizin kişiliğinizi biliyorsa zaten bu kadar üzülmenize neden olan yanlışlığı hoş görü ile karşılamalı ve sizi bu kadar üzmemeliydi diye düşünüyorum.Hoş görü ,hoş görü ,hoş görü.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın