gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Hoşgeldin Yüreğime Hoşgeldin.

28 Şubat 2016, 22.16
A- A+

 

Şimdi sen olmalısın yanımda, kordan sıcak pamuk ellerinden tutmalıyım, üşüyen bedenim ısınsın, elim hep elinde kalsın diye. Yüzüne bakmak vardı, çalışması yıllar süren bir tabloya bakar gibi, en ince ayrıntısına kadar atlamadan, gözlerimle resmini çekmek vardı ya senin beceremedim, o anki halini aynı şekilde beynimde koruyamadım.

 

            Kim bilir şimdi ne kadar değişmiş ve hatta güzelleşmişsindir,  tanıyabilir miydim seni ilk bakışta, geleceğim diyordun ya ben hala ayrıldığımız yerde seni beklemekteyim. Hafızamı zorluyorum, iki tane iri ve güzel göz, uzun kirpiklerin vardı, alnına düşen perçem sana ayrı bir güzellik katmıştı,  yüzün ay parçası gibi parlak bir o kadarda beyazdı, yanağında bir ben mi vardı, ben mi yanlış hatırlıyorum. Dedim ya hafızamı çok zorluyorum. Kolay değil onca yıl geçti aradan ve şimdi sen geleceksin, öyle mutluyum ki.

 

            Gelmene günler var, ben şuan gelecekmişsin gibi heyecanlıyım, ne yerimde durabiliyorum, ne zamanı geçirebiliyorum. Meğer nede uzunmuş saatler, bana inat sanki hiç geçmiyordu, bir bilseydi seni ne kadar özlediğimi, saatler su gibi akmaz mıydı, günler çabucak geçmez miydi? Geçmesine geçer de bende o sabır var mıydı? Bilmiyorum.

 

            Ben şimdi otogarda otobüsün geleceği perondayım,  terminale gelen her otobüsün üzerindeki yazılı isme bakıyorum, aynı isimden birkaç tane perona girdi ama, sana benzeyen hiçbir kimse inmedi. Saatler gece yarısını gösterirken bir otobüs daha yanaştı perona, birkaç kişi inmişti, tam umudumu kesmişken ön kapıdan inişini gördüm, meğer hala eskisi kadar güzelmişsin, göz göze geldik bakıştık bir ara, tutamadım kendimi sarılıverdim boynuna, hala eskisi kadar sıcaksın, hoş geldin sevdiğim, memleketime, hoş geldin bir tanem yüreğime, yüreğime hoş geldin.

YORUMLAR

01 Mart 2016, 11.51
Okurken cok duygulandim cok guzeldi. Elinize yureginize sağlık. Bi ozlem ancak boyle güzel anlatılırdı... 
02 Mart 2016, 00.08
Sevgiliyi beklemek güzeldir,hele bir de kavuşuyorsan.. işte bu dünyanın en mutlu olayıdır. Mutlu sonlar için cesaretli bir yürek,sabır her şeyi çözer..
02 Mart 2016, 23.41
yuregıne saglık harıka


Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın