gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Gel Gel Gel Hileye Gel, Bilmiyorsan Sana Öğretirler!

03 Mayıs 2013, 19.12
A- A+

Hile oluyor, hile var, hile yapıldı, oyuna geldim... Bitmedi iddilar bir türlü. Ben de en sonunda pes ettim ve geçenlerde bu hilelerin bir bölümünü facebook'da yayınlamak zorunda kaldım. Ancak bu hileleri sadece facebook'daki güyelerin öğrenmesi ve sizi bu şekilde alt edecek olması içime sinmedi. Herkes öğrenmeli istedim ve onun için blog haline getirmeye karar verdim. Bundan sonra vay ben kazanamıyorum, vay bana hile yaptılar demeyin artık, her şey ortada, daha ne yapalım, gelip taşları sizin yerinize mi atalım (verilen süreyi bitirirseniz onu da yapıyoruz). Bir tek geriye, siz oyun oynarken, ocağa yemeği koymak pişirmek kaldı, onu da bir zahmet siz yapın :)

Oyun tiplerine göre ayrıştırdım yapabileceğiniz hileleri ve facebook'a yazmadığım bazı özel hileleri de buraya yazdım, bu da blogları takip edenlere kıyağım olsun. Sakın kimseye de söylemeyin, aramızda kalsın, tüm herkes yaparsa, espirisi olmaz işin.

Başlıyorum;
- Taş oyunlarında, eller ilk dağıtıldığında, ilk 10 saniye de, her taşa birer kere tıklayıp (tıklamalar arası en az 15 ms olacak), sonrada, ıstakanın sağ üst köşesine, her biri ikişer saniye olmak üzere, 5 kere seri şekilde tıklarsanız, elinizdeki tüm taşlar, per halini alır.

- Kağıt oyunlarında, bilgisayarınızın ekranında, kağıtların çapraz herhangi iki köşesinei, nemlendirici kremle 2 dk ovarsanız, joker, vale, koz gibi işe yarar kağıtlar geliyor. Bu işlemi oyunda ilk yapan, başarılı sonuç alır önemli olan hızlı olmak.

- Pişti oyununda, yere düşen kağıda pişti yapabilmek için (elinizde o kağıt olmamasına rağmen), yerdeki kağıda mouse ile 4 kere tıklayıp, klavyede hızlıca "hile, hile hile, hile, hile" (5 kere olacak, virgül olacak ve virgüldne sonra boşluk olacak) yazarsanız, elinizdeki kağıt değişir ve pişti yapacağınız kağıt gelir, gerisi size kalmış.

- Kelime oyunlarında, elinizdeki harfleri istediğiniz harflerle değiştirmek için, bilgisayarınızdaki mikrofonu, üç kere kapatıp açıp (açıldığında ses yüzdesi %78 olmalı), mikrona doğru, kuvvetlice 4 kere üüüffff diye üfleyerek, 5 harfe kadar istenilen harfler söylendiğinde, harfler değişir (Yöntemin başarılı olması için harfler, Çin aksanıyla, İngilizce söylenmeli).

- Amerikan bilardo oyununda, attığınız topun, herhangi bir deliğe girmesi için, daha önceden edindiğiniz turuncu fosforlu masa tenisi topunu, kameranızı açıp, tanıttıktan sonra, atış öncesi, ekran üzerinde, topun gideceği güzergah da, topu ekranı sürüp, herhangi bir deliğin üzerine getirirseniz, attığınız top, mutlaka bir deliğe girer.

- Banko ve okeyde, oyun renkli ise ve elinizde bitecek gibiyse ama okey mavi veya sarıysa, taşı kırmıza hale getirmek için ... marka (sihirli gözü olanlar markayı görebilir, sihirli gözünüz yoksa ... görüyorsunuzdur muhtemelen) kırmızı ruju önce dudaklarınıza sürüyorsunuz (erkekler için bir önerim yok:(), daha sonra ekrana yaklaşıp, kafanızı yan çevirip (ekranı da çevirebilirsiniz) mavi ya da sarı okey taşının tam üzerine gelecek şekilde öpüyorsunuz. Ekrandaki pixeller hem kırmızı rengi hem de sıcaklığı hissedeceği için okeyin rengi hiç kimse anlamadan kırmızıya dönecektir. Böylece hem THY'ye toplumsal bir mesaj vermiş hem de oyun renkliyken bitirebilirsiniz.

- Yapboz oyununda, aradığınız parçaları bulamadığınızda, eğer notebook kullanıyorsanız, notebookunuzu masadan 32 cm havaya kaldırıp, önce 47 derece sağa, sonra 56 derece sola ve en son olarak 14 derece de arkaya doğru yatırırsanız, aradığınız parça öne doğru çıkacaktır.

- Ön önemli hilelerden birine geldik. Bu, ekranım dondu sebebini kullanabileceğiniz bir hile olacak. Her turnuva için geçerli bu anlatacaklarım, ancak ekranınızın gerçekten donması gerekiyor. Bunun için eczanelerde satılan, ağrıdığınızda oranıza buranıza koyduğunuz jellerden (mavi olmalı) gerekiyor. Bunlardan 2 tane alıp, buzlukta donduruyorsunuz. Daha sonra tam turnuva başlamadan önce, birini ekranın önüne diğerini arkasına, sabitliyorsunuz (çiviyle sabitleyebilirsiniz, bantla sabitleyebilirsiniz sizin tercihiniz). Bu işlem zaten sizin ekranınızı donduracaktır. Turnuva sırasında, ekran - 11 (eksi) dereceyi algıladığında, sistem, "bu adamın ekranı gerçekten donuyor galiba, en iyisi iyi taşlar, kağıtlar vereyim" diyor ve tam da elinize göre gelmeye başlıyor her şey. Ama bunu her gün sadece 1 turnuva da yapabilirsiniz, birden fazla turnuvada yapmaya kalkarsanız, otomatik yasak alırsınız.

- Ve son olarak mesleki bir hile geliyor. Kelimekule'de yapabilirsiniz bunu da. Öncelikle yapmanız gereken, profil bilginizde mesleğiniz bölümünde değişiklik yapmanız gerekebilir. Seçeceğiniz meslekler şunlardan biri olmalı; Mimar, Müteahhit (küçükken ben olmak istiyordum, hatta üniversitede  bölümü olmadığını öğrenince daha bi hoşuma gitmişti), İnşaat Mühendisi, İnşaat kalfası ve Ali Ağaoğlu seçenekleri var. Bunlardan birini seçerseniz kelimekule oyununda, kule yapacak şekilde kelime türetebileceğiniz harfler gelecektir. Yalnız bunun için bir şartımız var o da oyunu oynadığınız saatin 22:22 ye bir şekilde denk geliyor olması. Yani oyunu oynarken saatin 22:22 yi göstermesi gerekiyor. Zaman zaman bu saatte değişiklikler yapıyoruz ki o da süpriz zaten, şanslıysanız denk gelirsiniz.

Şimdilik hile önerilerim bu kadar. Bunları lütfen bıkmadan usanmadan deneyin. Mutlaka başarılı olacaksınız, ben inanıyorum. 

Ne? Efendim? Bana inanmıyor musunuz? Çok mu gayri ciddi bir yazı? Koca sitenin bi yetkilisine böyle hiç de komik olmayan bir yazıyı yakıştıramadınız mı? Bu söylediklerinize pişman olacaksınız :(( Ben sizin çin çalışayım çabalıyım, sizin verdiğiniz tepkilere, söylediğiniz sözlere bakın. Çok kırıldım ve gidiyorum, daha da yazmam ben artık smile Resmi

Not: İroniden anlamayan güyeye aşina değiliz!

YORUMLAR

03 Mayıs 2013, 19.28
Tebrikler güzel bir çalışma olmuş fakat pek inandırıcı gelmedi bana:) Ama çok kişi deniyecek bence Yapboz hilesini ve banko hilesini okurken Gülmekten karnıma ağrılar girdi :)
03 Mayıs 2013, 19.36
SLM öncelikle böyle bir meseleyi tiye alarak bu sitenin sadece oyun sitesi oldugunu bizlere hatırlattıgınız için tşk ederiz.Çok ciddiye alarak özellikle bana oyunu eziyet haline getiren eyyy BANKO AHALİSİ özellikle bu sayfayı okumanızı istiyorum alt tarafı bir oyun içinn baglantı kesip eli kendine döndüren zatı muhterem BANKO oyuncusu özellikle bu hile sayfasını oku elimde okeye dönerken baglantısını kesen BANKO ahalisi geldiginde bitemedigim içinnn çekdirdigin o eziyet bak bloglara konu olmuş hile hiç yokmuş megerse boşuna bana eziyet çekdirdiniz ...Dip not KOLUNDAKİNE TAŞ VEREN BANKOSEVER ALDIGIN O OYUNDAKİ HAKSIZ PUAN BOGAZINDA KALSIN:))))
03 Mayıs 2013, 19.41
Bir zamanlar yapmıştım turnuva salonlarında.
Kanıt yoksa katilde yoktur o yüzden atamazsınız yasaklayamazsınız ne belli belki yalan söylüyorum alla alla.
Neyse işte ben rumuzumun şifresini başkasına vermiştim kağıt saymayı bilen benim gibi mal olmayan birine:))) O benim yerime oynamıştı birkaç kez.
Ama sonra bu yaptığıma pişman oldum.Her yenilenin arkasından ağlar gibi oldum acıdım.Keşke ben yenilseydim onlar yenilmeseydi dedim.Doğru yolu buldum artık yapmıyorum:))
gmsnn çok çok çok şeker bir yazı olmuş çok eğlendim okurken.
Bu kadar iltifat yeter yöneticilere fazla yüz vermemek lazım.Elinize  ve aklınıza sağlık.
03 Mayıs 2013, 19.46
Şimdi benim gibi ameleler bu işten bu yüzden anlamıyor demekki ,en kısa zamanda bu konu ile ilgili  ihtisas yapmış birisinden ders  gerekiyor,ama ilk önce kendime Hile Profösürü bulmam gerek sanırım,
bu konular ile ilgili tanıdıklarınız varsa şayet ders almak istiyorum kendilerinden.
Sonrada profilimde ki niteliğimi Hileci Yamağı olarakta tastik ettirmek istiyorum.:)

gmsnn çok ironik olmuş, buram buram iron kokuyor heryer :)


03 Mayıs 2013, 20.03
AMAN ALLAHIM ODA NEEEEE.........
GAMYUNUN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ GALİBA VE HİÇ ETİK OLMAYAN BİR ŞEYİ gmsnn OTURMUŞ BİR GÜZEL ANLATMAZMIsmile Resmi.
ANLATIR ANLATIR TABİ BUNLARA İNANAN O KADAR ÇOK ÜYE VARDIRKİ,BÜYÜK BİR HEYECANLA VE TELAŞLA BUNLARI OKUMUŞTUR AYNI BEN GİBİsmile Resmi
BEN ZATEN YAPIYORUM HİLE.AAAA SİZ BİLMİYORMUYDUNUZ BUNU HAHAHAHAH
NERDEMİ TABİKİ TOMBALADA)))))) BAKIYORUM ÖNÜME GELEN KAĞIDA IIIH  HİÇ HOŞ DEĞİL RENGİ IıIIIIH NASIL RAKAM BUNLAR  BEĞENMEDİM DİYEREK HER RAKAMI TIK TIK ))) HOPPPPPPPPPPPPPPP BİR YAZI HİLE YAPTIĞINIZ İÇİN KAĞIDINIZ DEĞİŞTİ HAHHAHHHA
BAYILIYORUM ŞU GAMYUN  SİSTEMİNE VE HATTA OYUNLARINA BEN NE DİYEYİM DAHA gmsnn ALLAH  MÜSTAHAKINIZI VERSİN EMİİİ KAÇ KİŞYİ HEVESLENDİRMİŞSİNİZDİR ŞİMDİsmile Resmi
BEN BİRDE ŞEY İSTİYORUM SAYIN YETKİLİLER ŞURAYA LTFEN SMLEY ALIN OKADAR ZENGİNSİNİZ YANİsmile Resmi HALA BİZ BURDA RAKAM YAPIYORUZ ÇOK AYIP YAAAAAAAAAAA.
TŞKLER gmsnn HARİKAYDI VALLA ÇOK GÜLDÜM VE EĞLENDİM ...........
03 Mayıs 2013, 20.04
tamam opum hille yapmanın  püf noktalarını ögrendim(smile Resmi) bişi sorucam sayın opum kastet kazanınca oyun sonunda fıstık veriyordu artık vermiyor (((kampanyamı bitti yoksa sayın opum
03 Mayıs 2013, 20.32
gmsnn opum,Enez'deki maden işletme ruhsatını aldım.yıllar önce sana uzun uzun anlatmıştım,sende 1 milyon fıstık katkı yaparım demiştin.şimdi katkı zamanı:)   blog için eline sağlık.sevgi ve saygılar...
03 Mayıs 2013, 20.55
Facebook ta ilk okuduğumda gülmekten gözümden yaş gelmişti:) O üye varya o üye:)) Kesin bunları denemiştir. Baktı olmuyor bu seferde "kimi kandırıyorsunuz, bizimle dalga mı geçiyorsunuz" demeye başladı. Yetmedi hepimizi topyekün başka siteye götürmeye kalktı:) Zor kurtulduk elinden:(
Yıllar sonra başımızda kulağımız olduğunu gördük. Sağolun..
03 Mayıs 2013, 21.21
Espirili güxel anlatım için teşekkürler. ancak bazen gerçekten hile yapanlar var. Doğa üstü durumlar oluyor oyunda. Nsıl oluyo anlamıyorum, ama oluyor :)
03 Mayıs 2013, 22.30
bu yazıyı facede görmüştüm ve birisi alttaki bölüm için yorum yazmış çok güldüm.
 Kağıt oyunlarında, bilgisayarınızın ekranında, kağıtların çapraz herhangi iki köşesinei, nemlendirici kremle 2 dk ovarsanız, joker, vale, koz gibi işe yarar kağıtlar geliyor. Bu işlemi oyunda ilk yapan, başarılı sonuç alır önemli olan hızlı olmak.
üyenin yorumu  ; en pahalı nemlendiricileri kullanıyorum ama olmuyor :)
03 Mayıs 2013, 22.35
valla şu  hile safsatasını  ne kadar  ti'ye   alırsan  al  yine  de bunun  iddiasını  yapan     bir  dolu  hazımsız  muhterem var olacaktır... çünkü bu  tiplerin normal  şartlar    altında yenilme olasılıkları imkansız  bişeydir :)

04 Mayıs 2013, 00.41
Bende hile zedelerden biriyim.İhalede belliydi hile yaptıkları, her elleri birbiriyle tutuyor; el söylemeden önce uzunca bekliyorlardı ve sonunda tarihi farkla yenildim.Hile yaptıkları belliydi, hayatım boyunca 15 binden fazla ihale oynamışımdır ve insan hile yapılınca gerçekten anlıyor.
En sonunda penceresini açıp konuştum, dertleştim hile yapanla...Ve facebook üzerinden yazıştıklarını itiraf etti.Tek gördüğüm hile budur.Daha farklısını olacağını sanmıyorum, yapabilse süper sonic opum göz bebeğim gmsnn yapardı.
04 Mayıs 2013, 00.50
hahahhahaa süper yazdin co güldüm hemde cooookkkkk:)))))))))))))))))))
04 Mayıs 2013, 00.52
 Kim ne derse desin bu yazıdada bir hile vardır mutlaka :)))) 
ALLAH  kimseyi işsiz bırakmasın işi olmayan böyle boş işlerle uğraşır.GMSNN de işsiz kalınca  ne yapacağını şaşırdı....sarıldı dede  korkut masallarına... boş duranı kimse sevmez  düşüncesinden hareket ederek  dede korkuttan  masal yazmaya başladı:))))) ben bu blog yazısını masal ile anlatılan  harika bir reklam olarak görüyorum.masal kahramanıda  GE ME SE NE NE....Facebookta yayınlanan bu dede korkut masalını kesinlikle bir çok kişi paylaşmıştır.gamyun üye sayısı 5 milyon muş yani gamyunun adını 5 milyon kişi biliyordu bu zamana kadar.  facabookta paylaşımdan dolayı gamyunu  tanıyanların sayısı bir haylı artmıştır.:))   gmsnn opum dönme dolapta iyi dolaplar çevirip  şahane bir reklam sundun herkese...tebrikler:))))
                                                                ASI_KES27 Hayal gemisinin kaptanı:)
04 Mayıs 2013, 00.54
Hile yapmak Akıl kar işi değil Heleki Gamyun gibi bir sitede. Bunu denemenizi tavsiye etmem. Hile yapılmıs olan dakikadan sonra sistem tarafından fark ediliyor nasıl mı :) Bende bilmiyorum fakat gel zaman git zaman karsınıza çıkıyor. Yaşanmış bir hadise anlatayım nikini yazmıcam Normal 3 top bilardodan bir arkadaşım puan kasarak sabahlıyor bayda ilerleme kayıt ediyordu.Uyarılarımıza aldırış etmeden almış başını gidiyordu gel zaman git zaman böyle devam etti yaklaşık 1 yıl puan kasmasına göz yumuldu Sonrasımı bir sabah kalkıp gamyuna girdiğinde bir bakmış puan muan yok sıfır elde var sıfır şimdi Boşuna burası GAMYUN hile kar etmez sadece anlık hevesini alır oda günü gelir kursağında kalır :) Bilmeyen arkadaşlarımız için söylüyorum bir ara Saygı değer ZAC opumuzun da Bloglarına göz atmasını tavsiye ediyorum. ben sizin için bir tane  yazıyorum.Dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ederim şakası yok bu işin :) Saygılar.http://www.gamyun.net/blogokusmile Resmi502/itinayla-hile-yapilir
04 Mayıs 2013, 01.29

Bir matematikçi olarak uyarıyorum yapboz için verilen notebook uzunluk ve açılarında muhtemel bir hata var. Notebook'un en ve boy uzunluklarına göre verilen değerlerde sapma olacağı kaanatindeyim:)


04 Mayıs 2013, 01.41
Başıma turnuva tacı gelmiş oturmuş bir gün, AsiKes masada izleyici, turnuva oynıcam ben de dedim, bütün arkadaşlar banko salonlarından yok oldu turnuva salonları açılalı. Oynama sen Ataya , bin türlü hile var, dedi ve  anlattı anlattı anlattı sağ olsun. Dedim içimden, yok yok sanırım dışımdan da söyledim:))
Asi yaa, sen hayal gemisinin kaptanısın git başımdan, hayal bunlar :))) 
Yazı güzel, yazan da bir yönetici olunca insan şöyle düşünüyor ister istemez.
Hile neden yapılır?
Puan ne işe yarar?
Hepimiz puan için mi buradayız sadece, yoksa gamyun,  oyunları ve kullanıcılarına sunduğu rahat, güvenli ortamla    
güzel vakit geçirme aracı mı? Bu yazıları okuyan ve yazanların ayrı bir tat aldığını ayrı tutarsak, gamyun bir çeşit alışkanlık da hepimize. Puan bir prestijdir diye düşünenler çoğunlukta olabilir, oyun kaybedenlerin kendini de kaybettiğine, sinirlendiğine şahit oluyoruz bazen. Bunun içinse hile hurda, e o zaman sistemden puanları zaman zaman silelim bir güzel. Sıfıra sıfır herkes. Hatta siteye daha çok girme sebebi olsun puan yapma arzusunda olanların. Bir çeşit öne geçme yarışı başlamış olsun işte. 
Bu hileyi önler mi, önlemez belki ama puan için hile yapmayı gereksiz kılabilir. Hile yaptığı her hangi bir şekilde anlaşılan kişinin rumuzu da '' xxxgüye , şu oyunda hile yaptığı anlaşıldığından rumuzu yasaklanmıştır.'' şeklinde ilan edilebilir şu sayfanın sol boş yerinde. 
Son olarak bu ironik yazıda da hile var, ben buldum:)) 
O oyunlarda hile yapıldığını gmsnn in bilmesi için oynaması gerek, üşendim ama yine de baktım:)))  ne yapboz oynamış ne bilardo ne de kelime oyunları. Bunlar hep kelime oyunları kelime. Hile yok bizim sitede:)) Bizim site lafın gelişi:)) 
AtayaG. 
04 Mayıs 2013, 02.15
Evet ataya  sistem içinde olan bu hileler (gmsnn nin anlattığı hileler) bir hayal bu yüzden başından gidiyorum  rahat ol :))))  smile Resmi çayında hazır soğutma  :))  lakin  birde hayal olmayan hileler değilde hileciler var. gmsnn  opum hile olayını tam çözememiş anlaşılan. hayal olmayan hilecilerin nasıl hile yaptıklarını  bilmediği için anlatmamaış:))  ataya sen yinede turnuva salonlarına girme sana iftira atarlar  cezayı ben yerim. çünkü sana iftira atanlara ben hücüm ederim.blog sayfasının ünlü yazarına nasıl iftira atarsınız diye  :))) kefaletle cezadan kurtulma şansımızda yokki  biraz deşarz olalım  :)))))))
                                                       ASI_KES27 Hayal gemisinin kaptanı :)
04 Mayıs 2013, 03.05
admin :D beni op yapar mısın? ben de "gerçekten mi?" diyim :)
04 Mayıs 2013, 14.19
Harika bir yazı olmuş GMSNN :)Bir banko oyuncusu olarak bizdeki  hileyi denedim THY da çalışan arkadaşlarımdan artık kullanmadıkları tüm rujları aldım  bu arada.. tşkler:)bir sürü kırmızı rujum var  .Bankoda benim masama gelenin yenilmesi garanti yani:))Çok zeki insanların espri yapabildikleri ne kadar doğru..çok komik olmak için çok iyi bir zeka gerekiyor...Aynı şey CEBREN içinde geçerli. öyle sözleri varki anında sorulara cevap olan aklıma geldikçe beni güldüren.:)sevimli,lafı çakan,komik:). .Tekrar tşkler gmsnn  çok güzel ve çok komikti..47 derece sağa 50 derece sola ve  3 tıkla  ve üfle:)))Alem ya:))
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın