pis boğaz
24 Eylül 2026, 10.22 A- A+
Son yıllarda koah ve astım hastalıklarından muzdarip olduğumdan bahsetmiştim.Sonuç olarak iştah yerinde olduğundan kilolar yapıştı üzerime. Ev işi falan yapmadığımdan aklımda hep yemek var. Güzel ülkemin yemekleri yetmedi, hint gol gappası falan yapıp yiyorum. Mazeretim hazır. Canım sıkılıyor ne yapayım ... Bir kaç defa ekmek yemeden diyet yaptım epey kilo verdim ama .Kürt böreği bu Kore gözlemesi bu Çin lokması derken giden kilolar geri geldi...Bir yerde peynir yediğiniz taktirde asla kilo veremezsiniz diyordu bir uzman. Benim yediğim peyniri üç kişilik aile yemez herhalde.
Derken bir yerde iki yumurta biraz lor ile kahvaltı edip akşam da ekmeksiz salata sebze yerseiniz, bir ayda altı kilo verirsiniz yazıyordu..Tabi hemen kutu kutu lorlar alındı. Ben lorun yanına bir domates,bir salatalık maydanoz falan ekledim.. Arada kaçamak bir un kurabiyesi bir dondurma yememe rağmen o beş günde iki kilo vermişim. Nasıl sevindim anlatamam.
Dün lorlu diyet tabağıma bir adet sarımsağı bütünüyle koydum ,ısırarak yerim dedim. Hem Müge izliyorum ,hem diyet kahvaltımı yiyorum. Yedim bitti. Bitti ama tabakta sarımsak yok, yemediğim sarımsak yok olmuş, aradım taradım koca sarımsak dişi yok olmuş...Anlaşılan yutmuşum...A mübarek bazen tarçın tadı bile öksürük krizine sokarken beni ,ben bu koca sarımsağı farketmeden nasıl yemişim yutmuş pes vallahi...Pis boğazlıkta çıtamı yükseltmiş bulunuyorum.Allah akıl fikir versin. Amin.


YORUMLAR
Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir