gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Tafta Yatak Örtüsü

27 Ağustos 2013, 11.20
A- A+
      Hiper tansiyonumla uzun yıllardır ikiz kardeş gibi olduğumuzdan artık lafını bile etmiyordum.Derken geçirdiğim bir kriz sonrası,bu krizin astım krizi olduğunu,bronşit olunca tetiklendiğini,krize sebep olduğunu,ciğerlerimin ise  zaten %89 unun tamamen dolu olduğunu yani KOAH olduğumu ,geçtiğimiz Ekim ayı itibariyle öğrenmiş bulunuyorum.Yani anlayacağınız,son aylarda nur topu gibi üç hastalığım birden oldu.Allahtan, ölümcül değil diye şükürler bile ediyorum.Öldürmeyip çektirenlerden:)) 
                                   
   Hani hep denirdi ,işsiz,emekli ve hastalar interneti daha çok kullanır diye .Vallahi doğruymuş .Nerdeyse saatlerce bilgisayarın  başındayım.Bu arada alışveriş siteleri ile tanıştım.Bazıları gerçekten çok karlı.Hele bir de kapıya teslim hizmeti yok mu? Bayılıyorum.Gereklilerden başlayıp ,gereksiz şeylerden de almaya başladım ki,sanırım tehlike çanları çalmaya başladı bana.Birilerinin bana dur demesi lazım.Evdekiler desin demeyin.Ne halin varsa gör havalarında , gıkları çıkmıyor.Eskiden ben susardım, şimdi sıra onlarda.:))                                     

   Esas yazmak istediğim konu başkaydı:Bir konuyu başlıyorum anlatmaya, bir bakıyorum başka bir konuya dalmışım ,hatta anlatırken kendimden geçiyorum.Vardır psikolojik bir açıklaması,bir yığın hastalığım var bir de bu çıkmasın şimdi:)) Neyse.Efendim ,internetten çok beğendiğim hint işlemeli ,patch work tafta yatak örtüsü aldım,hemde üç tane.Sipariş verirken,birini torunu olan arkadaşıma ,birini de oğlunu evlendiren uzaktan bir arkadaşa hediye ederim diye düşünüp almıştım.Yıllardan beri ,birine aldığım hediyenin aynısını  özenip kendime de  alırım,azıcık kurtlu muyum neyimdir?Neyse, örtüler dün akşam geldiler, öyle güzeller ki,anlatamam.Ama gelin görün ,geceden beri şeytan dürtüp duruyor:''onlar sana böyle bir hediye aldılar mı, sen salak mısın? kendi kızının aynı örtüden yok,oğlun hazır damat bugün nişan olsa yarın düğün ,gelin kız böyle örtüye ne sevinir ...falan filan.. Şeytan bu geveze mi geveze ,beynimi yedi valla:)) Bir tarafta meleğim,evde  alıp alıp kullanmadığın eşya dolu ,usanmadın mı? Kızın bile onca ağır işlemeli çeyizlerini ,bir yolunu bulup sana verip ,-anne bunları dağıt,ihtiyacı olanlara demişken,ortada olmayan gelin mi alacak bu örtüyü,ver arkadaşlarına ,cimrilik etme diyor.                               

 Kimi Cern'de protonları tokuşturup tanrı parçacığını bulmakla uğraşır,buldum der, kimi de ölümden sonrasını çözmeye çalışır,çözdüm der ,kimide ben gibi iki üç parça paçavrayı ne yapsam diye düşünür.Velhasıl  ortası yok bu işlerin :))))     Akşama kararımı veririm inşallah..













YORUMLAR

27 Ağustos 2013, 16.47
Çok hoştu.:)
Gülümseyerek okudum.
Tabii ki geçmiş olsun rahatsızlıklarınız için, onlar hoş değil.
Ancak gevezelik kısmı, -bende de var o çeneden, hele de ilgiyle dinleyeni farkettim mi yandı.:) Psikolojik değil dertlenmeyin, yaşlancıkça her bir yerimiz yere bakar oluyor ya, çene de geri kalmayıp düşmeye yelteniyor, hepsi bu.:)- sanal alışveriş kısmı ve niyete karşı gelen kıskançlığın ifadesi çok sevimliydi.:)
Genellikle, görerek, elleyerek, satıcıyla sohbet ederek bir şeyler almayı sevenlerdenim ben, sağlamcıyım.:)
Ayrıca, tek ekmek için sokağa dalanlardanım, maksat spor olsun.:)
Teşekkürler

Not: Kararı merak edenler için -Pp- yazar mısınız lütfen, akşamın sabahını.:)
27 Ağustos 2013, 17.01

Keyifle okudum çok hoştu :) Geçmiş olsun hastalığınız için.

 Ben de daldan dala geçerim bazen bir şey anlatırken :) önemli olan bağlantıyı yapabilmek, bağlantı varsa sıkıntı yok rahat olun.

27 Ağustos 2013, 21.13
Elinize sağlık. O kadar hayatın içinden, o kadar gerçek duyguları bir araya getirmişsiniz ki. Biraz sağlık, biraz hastalık, biraz alışveriş biraz annelik. Hayat tam da budur işte. Siz anlatırken ben bir karar verdim sizin yerinize (bana ne oluyorsa artık!! Ama ben de bir anneyim) Yatak örtülerini lütfen çocuklarınıza saklayın. Bu kadar içinizi ısıtmış, içinize sinmişken onlar sizin sıcaklığınızı çocuklarınıza taşıyacaktır mutlaka. Siz başka hediye bulun artık .derim Sağlık dolu günler dileklerimle..Sevgiler.
28 Ağustos 2013, 03.50
Elinize ve tertemiz olan yüreğinize sağlık. Güzel bir blog yazısı olmuş. Çok büyük geçmiş olsun. 
28 Ağustos 2013, 11.52
Geçmişler olsun ... Hem rahatsızlıklarınız hemde internet alışverişi gibi şifası olmayan benimde yıllardır bu dertten kurtulmak için çağreler aradığım hastalık için ... Bayıldım anlatıma... 
29 Ağustos 2013, 00.55
Gülücük birakip bitireyim ben..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın