gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Dava Dosyası: 2537 -OTOPSİ-

06 Mart 2021, 16.53
A- A+

İki el silah sesi duyuldu. Marketin, camları tuzla buz olan sensörlü kapısı arızaya geçmiş, arasında kalan yüzüstü uzanmış bedeni yutup, tekrar tekrar kapanmaya çalışıyordu. Adamın düşerken can havliyle tutunduğu ıvır-zıvır barındıran stand, kendisiyle birlikte yıkılmış; cikletler, çakmak ve küçük oyuncaklar ortaya saçılmıştı. Düşmenin etkisiyle çalışmaya başlayan oyuncak bir topaç; ekseni etrafında dönüyor, yanıp sönüyor, bu korkunç ambiyansi bozmak istercesine, bir çocuk şarkısının nakarat kısmını söylüyordu o mekanik sesiyle. Polis geldiğinde; markette çalışan çocuk, aradan bir on dakika geçmesine rağmen elinde silah, patronunun kan içinde kalmış, kapının darbeleriyle sürekli devinen,  gözleri açık ölü başına bakıyor ve öylece duruyordu kasanın yanında. Kapıya dönük duran namlu, çocuğun market sahibini vurduğunu işaret ediyordu. Olay Yeri İnceleme gelip cesette kurşun değil, kurşun izine dair bir sıyrık bile bulunmadığını söylediğinde  herkes şaşırmış, şaşkın bakışlar soru dolu bakışlara evrilip market çalışanı çocukta odaklanmıştı. Polis arabalarının siren ışıkları M.Ç'nin yüzüne vuruyor, mavi sarı harelendiriyordu bu dehşet içindeki yüzü. Çocuktan çıt çıkmıyordu, belli ki aklı ve ruhu o an'da kalmıştı. Kontrol edemediği nefesi, kuruyan dili damağı yüzünden, ağzının bir yanından salyası akıyordu. Neden sonra M.Ç kocaman olmuş gözlerini bir an olsun kırpmadan, elindeki silahı indirdi, elinin tersiyle ağzının kenarını sildi ve polislere döndü. BİR ŞEY... BİR ŞEY vardı polis abi!!!


Otopsi raporu geldiğinde, market sahibinin kalp krizinden öldüğü anlaşılacaktı. M.Ç'nin iki el ateş ettiği silahın, kurşun ve kovanları bulunmuş; iki atışın da cama isabet ettiği tespit edilmişti. Çocuktan alınan ifade; birinin, marketten ödeme yapmadan çıkmaya teşebbüs ettiği, market sahibinin ona doğru ilerleyip omzundan tutarak adamı kendine çevirdiği ve birkaç saniye sonra patronunun müthiş bir çığlık atarak yere düştüğü, yönündeydi. Tam o anda, BİR ŞEY diye söz ettiği yaratığı görmüş, daha önce duymadığı böğürtü, homurtu karışımı bir ses duymuş ve alelacele kasadan aldığı silahı ateşlemişti. M.Ç'nin bu ifadesi, ancak olaydan on gün sonra ve bir psikiyatri kliniğinde, doktor nezaretinde alınabilecekti.

Dava Dosyası 2537
Dosya Açık

--------------

Üzerinde saç kalmamış yağlı başını metronun camına yasladı. Hayat; içi çekilmiş, suyu kaçmış, damarlarındaki kanı artık dolaşmayan bir insan gibiydi onun için. Tam da kesip biçtikleri gibi... Bazen bu mesleğin onu olduğu hale getirdiğini; bazen de bizzat kendisinin böyle olup mesleğini buna göre seçtiğini düşünürdü. Bir adli otopsi doktorunun apatik olması, sonuçta mesleğine yarar bir şeydi gerçi. İyimserliği seçtiği bu noktada, ineceği durağın anonsu yapıldı. Yağlı başının izini metronun camında bırakıp hızla oturduğu yerden kalktı.

"Yaş 53, 80 kilo, erkek, barut izi yok, başında iki yönlü darp izleri ve kanama mevcut. Göz sinirleri, darbenin etkisiyle hasar görüp kilitlenmiş ve açık duruyorlar. Vücudunun başka herhangi bir yerinde darp izi  görülmedi"

Cesedin geliş raporunu okudu. Yıkana yıkana rengi kaçmış, kim bilir kaç kişinin kanına bulanmış, temizlenip hazırlanmış önlüğünü, katlandığı yerden alıp giydi. Tavuk kesme töreni, diyordu buna. Sıradan, rutin bir şey işte... Açıp bakacaktı, tavuğun başına ne gelmiş, komiserlere bir bir anlatacaktı.


Masanın başına, cesedin yanına gitti, kasap(!) önlüğünü başından geçirdi, bağladı. Ölü bedene, bistüriyle bir Y çizdi önce ve Y'nin gövdesini pubik bölgeye kadar indirdi. Kaburga kesiciyi alıp; kaburgalar ile göğüs kemiğine bağlı kıkırdak arasındaki sınır boyunca dikkatlice kesmeye başladı. Cesedin açık gözleri, bir miktar dikkatini dağıtıyor; gözü, sanki yaşıyormuş gibi tamamen açık bu gözlere kayıyordu. Ne de olsa ortamda, olağanın dışında tek şey buydu. Ara ara olurdu böyle, kapalı duran gözler, ölünün tüm ölülüğüne rağmen tak! diye açılabilirdi kas gevşemesine bağlı olarak. Dikkatini dağıtan ufak bir ayrıntıydı işte... Düşüncelerinden sıyrılıp tekrar elindeki kaburga kesiciye odaklandı. İnce bir kesim için elindekini bırakıp testereyi aldı ve kesimi bitirdi. Göğüsteki organları çıkardığında, şüphe götürmeyecek biçimde sonuca ulaşmıştı; ani kalp krizi. Otopsi fotoğrafçısının rahat çekim yapabilmesi için, çıkardığı organlarla beraber masadan uzaklaştı.


Bugün de bitmişti işi. Bir sonraki şüpheli vakaya kadar, sıkıcı hayatına geri dönebilirdi. Sadece bu işi yaparken mutsuzluğunu unuttuğunu düşündü, kendine acıdı. Hayatın sıradan mutlulukları için kendisini çok büyük; sıradan olmayanlar için de onlara ulaşamayacak kadar küçük hissediyordu. Kibir ve aczin çarpışması, onu gaz pedalı olmayan bir otomobile, benzinsiz bir uçağa benzetiyordu; kıpırtısız...


Bu can sıkıncı düşünceleri aklından silmek ister gibi sertçe sildi alnındaki teri, kağıt mendili ve  eldivenlerini tıbbi çöp kutusuna, cefakar önlüğünü kirlilik kısmına attı. Gerekli beyzbol dikişini ve ıvır-zıvır işleri asistana bırakacaktı. Cesede son bir kez bakıp çıkmak üzereyken, tavana dikili kurşun grisi gözler yine dikkatini çekmişti, nedense bir merak uyanmıştı onda, yaklaşıp bakmaya başladı. Dava dosyasını okumuştu, olayı biliyordu. Feri sönmüş, ışıksız bir çift gözden başka ne göreceğiyle ilgili hiçbir fikri yoktu bu merakını gidermeye çalıştığında. Ama merakı dindiğinde, ona hiç uğramayan korku mefhumunun ne menem bir şey olduğuyla yüz yüze gelecek ve hayatının sonuna dek, bu yüz yüzelikle kalacaktı.


O gözlerde gördüğü aksin, bilimle, gerçekle hiçbir bağlantısı yoktu. Ne gördüğünü ve bunun nasıl mümkün olduğunu, kendine bile betimleyemedi, izah edemedi. Market çalışanının, 'bir şey' diye ifade ettiği hırsız ucube olabilir miydi gördüğü!!! Aceleyle dava dosyasına tekrar göz attı. M.Ç, damarları açıkta duran tuhaf biçimli bir baştan, iki siyah çukurdan ibaret gözlerden ve çığlık atar gibi açık duran bir ağızdan söz ediyordu gördüğü şeyi tariflerken. Tam da biraz önce gördüğü akis gibi... Bu ifadeyi daha önce okumamıştı, daha önce görmediği ve bilmediği bir görüntünün, bilinçaltından çıkması mümkün olabilir miydi! Hem bir  göze bu denli yakından baktığınızda, kendi aksinizden başka bir şey görebilmeniz mümkün değildi ki! Kimseye bundan söz etmedi. Ne söyleyebilirdi ki zaten, delirdiğini düşüneceklerdi. Bu tuhaf yaratığın görüntüsünün, bir an olsun gözlerinin önünden gitmediği, kabus gibi geçen bir haftadan sonra bir karara vardı. Bu, onun son otopsisi olacaktı. İşinden istifa edip, kabuslarıyla birlikte taşraya, doğduğu eve taşındı.

Dava Dosyası: 2537
Durum: Açık
.
.
.

YORUMLAR

06 Mart 2021, 22.03
Piiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,
Doktor bu neeeeeeeeeeeeeee :))  İlmek ilmek dokumuşsun hatun, emek denilen şey bu demek ki :))
   Zihninin kıvrımlarına sağlık :) 
Çözeceğim ben bu olayı, sen hiç merak etme canım. Şu sıralar biraz kaçığım sonra uçuğum bi ayaklarım yere bassın senin bu davayı ben çözeceğim. :)) 
  
Şimdi bi öpeyimm muccukkkkkk mucuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, geleceğim tekrar. Bi de sarılayım smile Resmi
 

07 Mart 2021, 15.27
Kritik bi ilmek kaçırmışım, gördün mü? Bilahare tuttururum artık smile Resmi Sağol Babettem, öperim bi’çok smile Resmi

07 Mart 2021, 22.02
Bilemedim canım benim, ben daldım gittim tıbbi konulara,  ha şu var bi yerde okumuştu dosyayı diyor bi yerde de okumamıştı falan diyor, Aynı dosya mı değil mi :)) Yani tekrar göz attıysa okumuştur. :))
Bir de bir hafta sonra karar veriyor, son işi o dava oluyor,  bu adam o arada hiç mi çalışmadı beyaa. :)) Oh ne güzel.

 Varsa da bi ilmek kaçıklığı kaçsın yani :) Ne güzel bi şeydir o kaçıklık, Allah'ım oradan sökülür gider....

Bak şimdi ben dedim size olayı çözeceğim, cancağızlarım teknoloji denen bi şey var. Bu markette güvenlik kamerası falan yokmuş mu :) inceleyiverin gari. Merkette yoksa caddede vardır, orda yoksa şeyden bakıversinler. Nerden dur bulacağım :)) Ha, tepeden uydudan. Bulunur bulunur, çözülür bu dava..  
Bak son bölümü okurken hani cesedin gözlerine bakarken aklımdan o yansıma geçiyordu, acaba diyorum  market sahibi ve çalışanı da o hırsız dedikleri zatın yüzünde kendilerini gördüler de ondan mı bu kadar ürktüler. Karşılarındaki yaratık belki tam olarak kendi gerçekleriydi. 

Belki hırısz bile yoktu, ortak sanrılar var yani. Patron, çalışan  aynı sanrının içinde... Neyse :)) Bi de doktoru kattın mı oh.

Mistik değerlendirmeye devam edelim diyeceğim de  şimdi o market sahibinin o noktada bi zat olacağını düşünmüyorum, ne noktada diyeceksin. Şimdi derler ki canlar, bazen insanlar karşılarındaki insanın siretini görürlermiş, içindeki asıl varlığı. Gerçek çirkinliği, kötülüğü, bunu gören insanlar ilk etapta korkarlarmış, doğal yani korkmaları. Her etapta korkarlar o ayrı mesele de.

Market sahibi benim kanımca  nasıl diyeyim veli bi zat değil.  Olabilir de , aman banane.
Şimdi burada anlatmak istemiyorum, hani umumun bilmesine gerek yok, bazen zihnin üretir derler hani kimisi şizofren der, kimisi hayır olanı gördü der,  falan yani :))))   Ah o görünenler ah.... smile Resmi

 Neyse, cidden tıbbi terimleri böyle  güzel kullanman, okuyucuyu  olayın içine bu kadar güzel çekmen çok başarılı. Tebrik ediyorum tekrardan.

Ama dediğim gibi çözülür bu dava,
ay ben gidip kapatıvereyim dosyayı :))))

İyiyim iyi :)))))))    Beni seviyon muuuuu smile Resmi  



08 Mart 2021, 17.11
Babettem; beynimi yedin, o ne teoriler öyle .ddddddd Daha mekan incelemesine gelmedik dur bi ya, ne bileyim ben ne yazacağımı hem, ne taraftan geliyolarsa yazıyorum işte. O dediğin yerlerde değil ilmek kaçığı. Adam okumuş dosyayı ama ifadeyi okumamış. Sonra alınmış ya ifade ondan. Her gün otopsi mi yapılır, otopsi yapmadığı günler yatıyormuş paşa işte .pp Kaçık dedim de Babettem, aklıma sen geldin smile Resmi Ben seni nasıl sevmeyeyim! Kaçık, zeki, yaratıcı, okur-yazar, geyik, alageyik, duygulu, romantik, sevimli, sempatik ve en mühimlisi samimi, içten bi kişiliksin sen ya. Nasıl sevmicem seni. Çok seviyorum Babettemi ben smile Resmi  smile Resmi


Teessüf ederim Gri, niye dikkatli okumuyosun. İnsan çekirdek çitlerken bile okur yani smile Resmi :) Bi kaçığı bulamadınız, ne diyeyim. Cafocum bulur esasında ama şu sıra Aydemir Akbaş filmleri izliyormuş, çok daldıysa demek...smile Resmi Yok doktor filan değilim, vallahi arama motoru çıktısı onlar, biraz çalıştım tabii, gereksiz şeyler öğrenmiş oldum mecburen :) Sen 'işçilik' deyince, kendimi taş montür ustası gibi hissettim bi an :) Hey allahım nerden aklıma geliyosa bunlar. Sağol Gricim, öperim seni de bi'çok:) smile Resmi
08 Mart 2021, 20.06
Canım, canım, canım.....

Bilmiyorum artık neyi gözden kaçırıyorum ya da hepten kaçırıyorum, baktıkça körleşiyorum...

Birinde durum açık, birinde dosya açık, yoksa bu mudur kaçık... Bi de hepten ilmekler kaçık, saçık, açık olsa nolacak ya, olsun varsın... 
Kaçık falan aramayacağım  bebeğim:))  Hele ki "BENZİNSİZ" uçaktan sonra hayatımı hiç :)) riske edemem :))    ( vay be benzinsiz ha ) 

Market sahibi zaten gözü açık gitti dünyadan, yazıda aşk meşk yok, öpüşme yok, kelepçe yok, yok yani.. Bi sonraki bölümde adamcağıza ölmeden önceki gece bi kaç atraksiyon mu yaşatsan diyorum.  :)))  Doktor da gelsin geri, madem kabuslarıyla taşınmış ne gerek var taşınmaya.

smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi 

Seviyorum seni smile Resmi smile Resmi






09 Mart 2021, 15.52
Sensin canım smile Resmi Bebeem yine bulamadın. Kazağı sökeceksin sen bu gidişle :) Ama benim için çok faydalı oluyor kurcalamanız, eksikleri tamamlıyorum. O dava-dosya kısmını eksik kopyalamışım, ondan değişik olmuş. Benzine niye taktın, uçak benzini işte .p değil mi smile Resmi Bi uçak mühendisi bulup bilgi alayım, ya da arama motoru karıştırayım bir smile Resmi Doktor, ne bilsin canım kabuslarıyla taşınacağını, onu ben biliyorum .ppp o tahmin etmemişmiş :) Evet Babettem, yazıda öpüşme(ağğzdan), sevişme filan eksik kalmamalı. Hemen araya parça girmeliyim. Ama kelepçe filan klasik yav; en azından ağız kelepçesi olmalı, yukarıdan asmalı şeyler vs. O konuyu da netten araştırmam gerekecek ama bilgisayara virüs girer diye korkuyorum smile Resmi smile Resmi Seviyorum Babettemi smile Resmi


Cafocum Cafocuum Cafocuum; teşekkür ederim güzel sözlerine smile Resmi Polis arkadaştan .p yardım almadım ama ilerleyen zamanlarda almalıyım sanki :) Benim şaane bi Crime İnvestigate izleme geçmişim var. Suç belgeseli hastasıyımdır ama böylesini hiç yazmamıştım, hele tamamını yazmadan, dizi tadında hiiiç yazmamıştım. Zaten yazım anlamında en sevdiğim tür diyemem, biraz boş zaman bulur bulmaz aksiyondan kopup kişilik analizine başlıyorum :) O yüzden, ne eksik görüyorsanız yazın. Hele senden çok umutluyum, sen seviyosun belli ki bu türü. Yere saçılmış ıvır-zıvırlar istemiştin, monte ettim onları güzel oldu bak, sağol :)


Doktor apatik yav. Adamın sinirleri alınmış, korkuyla filan işi yok. Onu yazmışım zaten ama istatistik anlamında öyle gözü açılan veya kapanmayan vakaları araştırmadım. Yine de adamın illa sürekli karşılaştığı durumlardan olmasa da nihayetinde biliyordur bunun olabilitesini. Oraları değiştirmem bane ne smile Resmi Ama bir "nadiren" kelimesi ekleyeyim tedbir olarak :) Bu arada; sen de ilmek kaçığını bulamadın  .ppp


93. özel mesajı da bu yorumu atmadan yazıcam sana şimdi. Mesaj yazarken sana sürpriz yapıp bıçkın fotonun altına yorum yazacaktım. Baktım ki silmişsin smile Resmi Şaaneydi o ya niye sildin!! Ben yaziim ama ne yazacağımı merak etme :) Şimdi o fotodaki şahsın kafasına bi fes tak ama yan dursun püskülü, ağzına bi sigara tuttur, elinde illa ki bi tesbih, yumurta topuk topukların üzerine basılmış ayakkabılar. Hieeeeeytttttttt!!!!! bi de ses altına böyle, nara atıyor. Ahahahaha smile Resmi smile Resmi


09 Mart 2021, 16.50
Canım benim,
Varsa bir hata biz onu affettik,  yazıyı bağrımıza bastık. Tamam kaçıktı ilmekti canını sıkma artık. :)))

Uğraştırma beni ya :)) cidden algım kapalı, dikkatim dağınık.  Hayır muhtemelen gözümün önünde bağırıyor, ben burdayım diyor ama ben inatla sen orada kal ben seni görmeyeceğim diyorum. Sanırsam bu aralar evde gözleri bağlı olarak dolaştığımdan olsa gerek, artık görme algım değişti. Olanı değil de falanı filanı görüyorum smile Resmi  

Diğer mevzuya gelince sen hiç pc'ne virüs falan bulaştırma.smile Resmi Ben araştırır sana anlatırım. Fedakar biriyim :))
Aaaa bak ne hatırladım şimdi.
Biz bi ara daltonlar grubu olarak site yöneticilerinin günlük yaşamı hakkında yazı yazacaktık ancak bir site hakkında karara varamadı arkadaşlar.  Site yöneticisini kimin yazacağı konusunda anlaşamadılar. Cafo tutturdu illa ben yazacağım da ben yazacağım, Gri, hayır efendim  olmaz kura çekeceğiz falan, sorma bi kavga bi kavga... .
 Ben hiç ses etmedim, ben bilmem öyle dedim ben yazamam dedim.  smile Resmi  Yani Yani :))

 ....

Niye kimse bana mesaj atmıyor smile Resmi niyeee niyeeee smile Resmi smile Resmi  



09 Mart 2021, 17.37
Blog kadınları sapık çıktı smile Resmi smile Resmi smile Resmi

Babettem nette benim yerime araştırma yapacakmış sevişgenlerle ve alet edevatlarıyla alakalı. Evde de gözleri bağlı geziyormuş. smile Resmi Neden olabilir?

a-) Gözleri görmeyen bir kadın hakkında yazacak, role giriyor.
b-) Migreni tuttu.
c-) Sevgilisi manyak.
d-) Kendisi manyak.
e-) Her ikisi de manyak.

Hem neden söz ediyorlar; ne sitesi hakkında yazacaklarmış, hangi yöneticiler hakkında??? Yazacaklarsa, ben neden onlarla yazmıyorum, banene ben de yazıcam smile Resmi Hem ben yöneticilerin kitabını yazmış insanım .p

Cafo bu arada sana hak verdim. Doktor, ölünün gözlerine baktıktan sonra feleği şaşmalı. Tamamen başka bi insan olmalı. Değişecek oralar .p Çok pis korkutucam doktoru smile Resmi Şu bizim operetin ses açması bitsin neler yazıcam :)

10 Mart 2021, 15.03
Gricim şimdi de sınıfa öğretmen girmiş gibi olmuş burası .dddd Neden ki smile Resmi Bu arada Babettem sağolsun yazmış bana aranızda ne döndüğünü ve hain planlarınızı. Rezalet, ne diyeyim smile Resmi smile Resmi smile Resmi Bu arada Babettemi yasaklıyayım, taciz ediyor beni özel mesajla "nerde bu yazının açığı, kaçığı" diye smile Resmi smile Resmi Söylemiyorum, ara bul allaaaaalllaa. Zamanlama yanlışlığı var zamanlama. Al sana ipucu smile Resmi
10 Mart 2021, 16.48
Evet bebeğim ya rezalet smile Resmi niye böyle yapıyorsunuz siz arkadaşlar yaa. Alaa Alaaa yaaaaaaa.....

 Cıkss cıkksss cıkksssss smile Resmi güzel güzel eğitici videolar izleyeceğinize deeee gidip neler izliyorsunuz bi de izlediklerinizi yazmaya kalkıyorsunuz, yapmayın reca edeceğim. smile Resmi 
 Beni çok üzüyorsunuz, kahırdan konuşamıyorum bile.

Ya işte böyle Cezbem, dün özel mesaj hanemde birini buldum, öptümm öptümm öptümmmmmm  doyamadım bi de buradan öpeyim dedimmmmmmmm MUUUUUUCCCCCKKKKKKKKKKKKKKkkkkkk MUUUUUUCCCCCCCCCCCCCCCCCCKkkkkkk smile Resmi smile Resmi 

Bu arada bildiğim bi kaç gezegen var istersen gel birlikte .. :)) 

https://www.youtube.com/watch?v=gdFVBaZ3EXo

Dinle bi :)) 

Senin apartmandaki opera sanatçısına da dinlet:) Öyle, aaa ooo haa hiii bağırıp durmasın :)) Bi aralar bizim apartmanda da vardı öyle seslerin geldiği bir daire ama sebebini hiç bilemedik  :)))) Opera sanatçısı da oturmuyordu oysa:))) 
10 Mart 2021, 17.29
"Bugün de bitmişti işi. Bir sonraki şüpheli vakaya kadar, sıkıcı hayatına geri dönebilirdi. Sadece bu işi yaparken mutsuzluğunu unuttuğunu düşündü, kendine acıdı. Hayatın sıradan mutlulukları için kendisini çok büyük; sıradan olmayanlar için de onlara ulaşamayacak kadar küçük hissediyordu. Kibir ve aczin çarpışması, onu gaz pedalı olmayan bir otomobile, benzinsiz bir uçağa benzetiyordu; kıpırtısız..."

Hikayeden bağımsız olarak, bu nasıl bir paragraf böyle be Cezbe... Nerede ise her biri, her zaman kısa süren an'lar dışında kalan zamanlarım için acıdım kendime... 

O -daha olmamıştı bile görebilen!!- yağlı kafa, hikayenin gidişatına göre bence en makul şüpheli idi ama sen adamı hezeyanlar içinde emekli edince... Hımm... Demek ki bu olay, yerli Dexter'imizin sıkıcı hayatının sonunda gelişine vurduğu bir goldenshot değil. Bakalım sonu nereye varacak. 

Seni okumak büyük keyif... 


10 Mart 2021, 18.26
Ooo dertlenme öyle Bluem ya. İnsanoğlu; an'a sıkıştırılmış mutluluk formatlı, biçare bi varoluş. Konsept bu yani. Her ne kadar beni okumaktan keyif alıyorsan da keyifsiz gördüm seni sanki, iyisindir umarım. Yabma böyle, al çiçek kokla smile Resmi :) Evet; doktor arızalı, bence potansiyel seri katil olurdu o profilden :) Ben de şimdilik sonu dışında bir şey bilmiyorum, yazıp görücez :)


Yine haylaza bağladı Babettem, ponçik işte, yapıcak bi şey yok :) Gezegen belli. İsmi; Geiçço Gezegeni. Geberik iç çocukları açılımı. Biz ikimiz oraya gidemeyiz, otur oturduğun yerde. Kim o terbiyesiz sana mesaj atıp duran bilmiyorum bu arada. Elalemi öpüp durma smile Resmi Verdiğin link tek bir sayfayı göstermiyor. Ben göz kararı Kül'ü dinledim. Ne şarkı ama ya... O ne sözler, o ne müzikalite! Sağol bebeem, güzel oldu dinledim. Aşk güzel şey! smile Resmi Yalnız, beni korkutman hiç hoş değil, opera sanatçısı oturmuyormuş da daireden ses geliyormuş da! smile Resmi smile Resmi

10 Mart 2021, 19.20
Di mi, müzik de harika sözler de harika.

Mark Eliyahu eşliğinde Cem Adrian harika olmuş...  Evet doğru seçim, KÜL...


Blue Blue Blue......... Bu davayı anca Blue çözer diye bin defa dedim arkadaşlara ama ne çare ki lafım dinlenmiyor :((  Oysaki  ben çok ciddddddddddiiiiiiiiiiii bi insangillerdenim,hımmm öyleyim...  Yazsan sen de  okusak biz, anlatsan anlatsan anlatsan anlatsan.......

https://www.youtube.com/watch?v=alg5f2JdFVk

Birden çıktım viraneden, koşa koşa indim kumsala. ..........................

A bak Cezbem hatırladım ben, hem itiraf etmişim çok bi zaman önce o katil benim bitanem :((

Bugün bolca kulaklarını çınlattım affetsin gari de tee nezaman önce bloqqer arkadaşımızın bi yazısı altına yorum olarak yazmışımm, bak açık bi itiraf bu .

"Geçen gün kafamı zorla içi sincap dolu bir kafesin içine soktular.
Sincapların kuyrukları uzun ve kıllıydı. Koca koca gözleri vardı.
 Muhtemelen beynimdeki kıvrımlardan dolayı beni ceviz sandılar. Ya da bunlar düpedüz kördü.
 Yüzümü ısırmaya başladılar. Kanımın tadı hoşlarına gitmiş olacak ki daha daha daha ısırladılar, yüzümü parçaladılar. Yüzsüz kaldım.
Yüzsüz kalmam kader miydi diye düşündüm. Sincaplar parçalanmış suratımın tepesinde öylece duran gözlerime baktılar ve hiçbir şey söylemeden arkalarını dönüp gittiler. Gözlerim onları korkutmuş olmalı, bi an düşündüm de korkmalılar zaten. "

Katil benim smile Resmi   

Beni yine sev ama smile Resmi 

10 Mart 2021, 19.42
Sen var ya çok alıngansın Gri, daha önce söylemiş miydim smile Resmi Takılıyorum sana ya. Hem çok iyi bi öğretmen olduğunu düşünüyorum ben. Arada gerekir bir öğretmen vakarını hissetmek tepemizde. Yazdıklarının konusu da önemli insanın ama onları nasıl yazdığı da çok önemli. Yeterli ipuçlarını veriyor yazılar, yazan hakkında. Sen sanma ki başındaki duman, onca güzel ve üstün özelliğini saklıyor. smile Resmi Kendine öyle sıkıcıyım vs. deme.
11 Mart 2021, 09.10
Aa hiç sevmediğini sanıyordum bu türü Galactic, teşekkür ederim smile Resmi Hatta dedim içimden, gıcık oluyordur şimdi bana, diye :) Ya bırak sen Galacticciiim ya, sarıl kuzuya, oooohh ne yorgunluk kalır, ne asabiyet kalır. Bu arada sen de kuzulu fotoyu silmişsin smile Resmi Neyi sevsem siliniyor bu sıra .p

Kesin kaçık ya, öyle böyle değil ha. Burda kafasını sincap dolu kafese sokmuşlar, benim mesaj kutumdaki hikayesinde de sincap dolu kafesi onun kafasına sokmuşlar, desem neyse. Diyemiyorum onu ben, diyemeyeceğim şeyler var smile Resmi Yasaklıcam Babette'yi :) Ahh Babettem ahh ne çok delisin sen smile Resmi Sabaha kadar yazı yazdım, bir de canım sıkıldı gereksiz yorum yazarken, senin mesajı okuyunca koptum. Yerim bak seni! :) Yazının zekzi bölümünü de yazdım ama mümkünü yok onaylanmaz. Önce kastım burda yayınlanabilir olsun diye, sonra baktım ki ohooooo kalemimi köreltiyor. Dedim bırak kendini seviyesizliğin özgür kollarına Cezbe. Ohh bi ferahladım bi ferahladım, gelsin kırbaçlar, gitsin pearcingli ee işte vs.vs.:) iki bölüm birden. Kalsın bu yazı burda arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı o olacak. .ppp Bu arada Blue yazmış, sanıyorum bulmuş kaçığı Babettem, yaklaşmış gibi geldi bana. Sen bulamadın kiii smile Resmi smile Resmi
11 Mart 2021, 10.01
Orda da mı var bi şey Cafocum ya, bilmem okumam lazım olabilir, düzeltiriz .p Şimdi uyucam, salın bi beni .pp sonra incelerim. Ama o değil benim dediğim. Ya çok bariz nasıl görmüyosunuz vallahi şaştım kaldım. Sen benden iyi yazıyosun bu türü bi defa, ağlaşma smile Resmi Tamam benim ifadem daha iyi ama her şey de o değil aga smile Resmi sen de güzel kurguluyosun. Geyiği alageyiği bırak yaz çabuk! smile Resmi Ben devam etmicem zaten, aştım kendimi .pp Hadi gittim. Yorgan yastıııııık ooooooooo
11 Mart 2021, 15.50
Biz o kaçığı bulduk ki :)) Sen bulamadık san diye ses etmiyoruz :))) 

Otopsi sonuç, market çalışanı ifade, vs :))  İlk bölümle ikinci bölüm arası bi kaçık zaten :)))  Sonra gelip uzun uzun anlatacağım sana detaylı :)) dadiiidadiiidadiiiiidadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  :))))))))))))))) 


11 Mart 2021, 16.29
"Açılın ben dokt.." yok öyle değildi. Yani öyleydi de, ben öyle demeyecektim. İlmek milmek bilmem ben. Gerçi bilirim de, beni asıl rahtasız eden "kirlilik kısmı" kısmı. Allah aşkına Cezbe, senin evde "kirli sepeti" mi var, "kirlilik sepeti" mi var, önce bunu açıklığa kavuşturalım, sonrası kolay.
11 Mart 2021, 16.31
Yorumu gönderdikten sonra uyandım olaya. "Açılın ben x'im" ile cafo'dan rol çalmaya kalkmışım, onun ekmeğine ortak olmaya çalışmışım. Ben de diyorum bu "açılın ben doktorum" lafı niye aklıma takıldı. Sanırım o yaratık cafo ve benim ruhumu ele geçirdi.
12 Mart 2021, 08.55
Sayın Gmsnn; sepeti nerden çıkardınız kuzum siz? Bir şey mi ima etmeye çalışıyorsunuz? Cezbe çamaşır yıkamıyor, kirlenenleri atıp yenisini alıyor, evde çamaşır sepeti bile yokmuş, kapitalistin önde gideni, gibi bir mesaj mı veriyorsunuz? Veya; Cezbe pisi çamaşır yıkamıyor, ne olacak pis işte! şeklinde bir algı mı oluşturmaya çalışıyorsunuz. Yeter ama bana uyguladığınız bu mobing!  Yorum başına sizi koydum ki duyan gelsin, herkes kirli çamaşırlarınızı nerde sakladığınızı öğrensin. Şimdi böyle sepettir filan diyorsunuz ama ben hatırlıyorum bir yazınızda yazmıştınız; kirlileri salonda biriktirip yıkanırken de duşun altına zemine seriyormuşsunuz onları, sizinle birlikte yıkanıyorlarmış. Şimdi ne oldu da tüm bu yazdıklarınızı unutup kirli sepeti sevdasına düştünüz?? Teessüf çok smile Resmi  smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi


Gmsnn; yazarken orda takıldım, ne yalan söyleyeyim. Seni de bi şekilde rahatsız etmiş smile Resmi Ya dedim şimdi bu ameliyathanedeki kirli atılan yerin bir ismi olabilir mi. Sana kalsa "kirli sepeti" yazacaktık. Neyse ki sana kalmadı .ppppppp Ameliyathanede kirli sepetinin ne işi var yahu. Orda adam kesiyor, yanında Salı Pazarından alınma pembe naylon sepet ya da hasır çiçekli kenarları şöyle ahahahahha. Vallahi bulamadım Gmsnncim daha uygun bi kelime, çok da içime sinmedi ama ne yapayım. Bulabilen varsa beri gelsin, sevabına söylesin .p


Babettem; şimdi yorumu yazıyorum ama siteye girmedim daha mesajlardan ne çıkar bilemem. Pandoranın kutusu gibi bi şii oldu benim mesaj kutusu çünkü .p Kesin sana Blue söyledi, itiraf et .p  "Biz" diye söz ettiğin çoğunluk kim bi defa? KİAK -kaçık ilmek araştırma kurumu- mı kurdunuz? Kurdunuz da ne oldu smile Resmi kuş mu kondurdunuz?? Yıl olmuş yazalı yazıyı, anca bulmuşlar, bir de uydurmalar; yok bulmuşlar daaa bana belli etmiyorlarmış daaaa  smile Resmi smile Resmi


Cafo Cafo Cafocum; nerden buluyosunuz arkadaş bu cuk oturan videoları bilmem. .dddddddddddd İşte kırmızı surat alametleri bunlar hep. Dediğin yer değil ilmek kaçığı ama orda da bir arıza olmuş, haklısın. Montaj yaparken kaydırmışım sahneleri :) Düzeltirim. Ben hepinize, özellikle de sana çok teşekkür ederim Cafo. Bi defa önerdiklerin çok başarılıydı.Cidden şahane yönetmen olurmuş senden. Ben yazı yazıyordum ama senin önerilerin bana senaryo yazdığımı hissettirdi. Elbette sıradan bir şeyler yazarken de gözünün önünde oluşur sahneler ama ortaya çıkardığının sadece okunacağını bildiğin için, eylemi ikinci plana itersin. Ya da ne bileyim, vurucu şey yazdığındır, edilgendir hani, hareket değildir. Çok iyi İfade edemedim ama sen anladın beni işte :) Şimdi vizörden bakıp yazıyorum. Eyvallah Cafocum smile Resmi

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın