gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.
zac

zac

BLOG

Yine Kâbus

04 Mart 2006, 12.19
A- A+

Herkes rüyasında kâbus görür. Ama benim iki tane artık klasikleşmiş kâbusum var: Birincisi kendimi askerde görmek, ikincisi ise okulda.

Askerlikten çok bahsetmeyeceğim, yapanlar bilir, yapmayanlar da ya öğrenir ya da birilerinden duyarlar, ama en azından şunu söyleyebilirim, benim askerliğim tv'de izlediğiniz diziden oldukça farklıydı. Dizide zaten askerlik değil sanki tatil yapıyorlar.

İnsan ruyasında kendisini okulda görüp uyandığında, "Ohh bee rüyaymış!" der mi? Ee ben diyorum :). Okulda kötü bir öğrenci olmamama rağmen neden rüyamda hep kendimi tembel bir öğrenci olarak görüyorum onu da anlamış değilim zaten. Ya defter kitapları unutuyorum, ya sınavın tarihini unutuyorum, sonra sınavda uğraş dur, soğuk soğuk terler dök. Off neyse ki o civarda uyanıyorum da rahat bir ohh çekiyorum. Üzerinden o kadar sene geçmesine rağmen hala kendini okul sıralarında görmenin bir anlamı var mıdır acaba... Okul deyince, aklıma üniversite yılları geldi. Güzel günlerdi. Sınavlar olmasa tekrar okurdum :). Belki "Yaa bu sınavlarla alıp veremediğin ne?" diyebilirsiniz. Belki de bir sınavda kopyadan yakalanmam olabilir mi :) Kısaca özetleyeyim:

Sınavların birinde, öndeki arkadaşım bir soru sordu. Sağa sola bir göz gezdirdim, sınava eşlik eden iki araştırma görevlisinden birisi kürsüde, diğeri görünmüyor. "Heralde diğer sınıfı kontrole gitti" diye düşündüm kendi kendime ve kürsüdeki görevli görmeyecek şekilde mevziilenerek başladım anlatmaya. Ama aradan 30 sn geçmedi yan taraftan birisi ayağa kalktı, şöyle bir sola döndüm baktım diğer araştırma görevlisi değil mi :). Eee gözgöze geldik haliyle. Yanımıza geldi ve "Verin kağıtları kopya çekiyorsunuz!" deyince arkadışmla ben en masum halimizle "Yooo, ne kopyası" demişiz. Demişiz diyorum çünkü o sırada, aklımdan geçen bin tane olaslığın hangisinin daha yüksek olduğunu hesaplamakla meşguldum. Çektin çekmedim derken, araştırma görevlisi o sihirli cümleyi söyledi: "Verin yoksa hocanıza söylerim!". Tabi biz hemen 180 derece dönüş ile "Tamam söylemezseniz verelim"'e rotamızı çevirdik. Haliyle kağıtları verdik, sınıftan da atıldık ama yaptığımız son dakka anlaşması ile, kopya çektiğimiz kayıtlara geçmedi ve cevapladığımız kadarından not aldık. Merak edenler için söyleyeyim yine de 50'nin üzerindeydi :)

Velhasıl güzel günlerdi ama neden hep bu kötü anılar rüyama giriyor, henüz onu çözemedim.

Not: Bir önceki yazı neden silindi diye merak edenler olabilir. Çünkü günde 1 blog yazma hakkım varmış, ee bunu da paylaşmak istediğimden diğerini uçurdum. Pazartesi slyShark'tan rica edeyim de admin'lere torpil yapsın da limitimizi arttırsın :)

YORUMLAR

04 Mart 2006, 12.28

Elit al elitlerin 2 hakkı var zac:))))))))))))) Kıy azıcık parana sende ama :)

Ayrıcalık yok adminlerde yapmaz sanırım...

Bu kotu kabusların rüyana girmesi ayrı bir olay demek bilinc altında onla yatıp kalkıyorsun . Daha guzel şeyler düşün güzel kabus gor bence:)

Güzeldi yazı tşkler.

04 Mart 2006, 13.50

Selam

Öncelikle en güzel yillarinizi kabus olarak ta olsa tekrar yasayabildiginiz icin bence sansli

olabilirsiniz,Insanlarin yasamlarindaki en önemli dönemlerinden sayabilecegimiz  askerlik ve

okul yillarin da  yasadiklarimizin iyi ve yahut kötü, hafizalarimizdan silinmesi sanirim

pekte kolay degildir.Keske o dönemleri tekrar yasaybilseydik diyorum..

Saygilarim la

04 Mart 2006, 14.02

Şimdi bu gördüğün kabusmu ben o senin dediklerini hergün  birebir yaşıyorum. Okuldan atacaklar ama ikinnci oğrenim olduum için uyarıp duruyolar.  (: arkadaşım ben o rüyalara dicem çunku kabus olduna inanmıyom, onları görsem gülmekten olürüm.

Paylaştığın için teşekkürler....

09 Mart 2006, 13.14
kabusmu? sen birde bizi üniversitedeyken görseydin.. sınav günü sabaha kadar king oynadıgımız  zamanlar.. en güzel öğrencilik üniversitede.. ama en kötü yanı okul bitimi.. yaw neyse çok özledim zaten okullu yıllarımı..
11 Mart 2006, 09.43
ya bende liseye gidiyorum ama bu okul bitmeyecek gibi geliyor bitermi bu okul :D   inşallah biter
15 Mart 2006, 01.40
Valla okul yillarim benim hem en güzel hem de gururumun kirildi lise 2.sinifti.Haksiz yere sinifin ortasinda hasan arkadasimin yemesi gereken tokati Seyhan hanimin bana atmasini unutamiyorum.Elime bir gecirsem o tokatin hesabini verir.Ama nasil olsa Allahtan bulmustur diyorum evde kalmis kiz kurusu muhasebeci.
16 Mart 2006, 22.09
Adminlere kiyagimi yaptim. Elitlere de. Hadi bakalim ;)
23 Mayıs 2006, 17.56
bu ara rüya görmüyosun sanırım yeni blog eklememişinde sabırsızlıkla bekliyorum yorum yapmak için :P
14 Ağustos 2006, 16.25
çok güzel bi yazı .... biraz rüya yorumumu yapmak gerekiyor dedim kendimcee... sanırım okulda tembel bi talebe olma özlemi yatıyor bilinçaltındaa...acaba tembel olsaydım neler olurdu gibi.. Bense rüyalarımda gamyunu görüyorum..hile yapanları,küstahlaşanları,op a şikayet edip de hiççççç kale alınmamayı...op dan , ''ben ne yapabilirim ki ''diye gelen yanıtları görüyorumm...hile teklif eden birine ne yapılması gerekiyorsa o yapılmalıydı..ama arkadaş kayıranlar burda op olamamlı diyorum ,bilmem hatalı bi düşüncemi? blog'da şikayetler sürüp gidiyor.yakında bizler de ya o op,ya biz diyeceğizz.. Tarafsız op lar görmek istiyorum artık rüyalarımda...
23 Kasım 2006, 00.14
Yazinizi Okudum.. SOn deRece AnLamLi ve güzeL bir yazi.. Gamyunda pek Eski sayiLmam... AmA.. size BöyLesine güzeL biR Site icin tskr edeRim.. eLLeRinize SaGLik... SaygiLarimLa..  ~°°..{ eFe.IsPaRtA}..°°~
24 Haziran 2007, 19.22
ne demek istedin ki sen yaaa:))
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın